Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel nyerjem el a tetszését?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel nyerjem el a tetszését?

Figyelt kérdés
nos egyik haverommal fogok találkozni valamelyik nap akiveljól kijövünk ,és bírjuk is egymás búráját,úgyérzem valamit érez irántam...és nekem is megfordult már a fejemben,hogy mi ketten együtt jó is lenne.ez nem randinak indul,csak egy haveri tali...,de még is hogy viselkedjek majd vele,hogy legyen köztünk valami...?
2011. aug. 15. 22:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
nem feltétlen. lehet vágyik rád de nem testileg hanem inkáb lelkileg vagy hasonló :D
2011. aug. 19. 13:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Egy fiú nagyon szereti ha egy csaj NEKI akar tetszeni. Nem kell magadbol sokat megmutatni, csak lássa rajtad hogy NEKI készulodtél, és hogy NEKI akarsz tetszeni. Ha haverok vagytok, akkor nem kell az miatt aggódnod, hogy csak a tested tetszik neki. (Szilvásbuktás)
2011. aug. 19. 13:45
 23/24 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem lévőnek mi pasik nemtudunk ellenálni egy olyan lánynak aki a kedvünkre öltözik stb.
2011. aug. 19. 13:56
 24/24 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat... MAJD valamikor jól is fog jönni,sajnos a srácnak igazán nem tetszem ,úgy jöttem rá,hogy összejött egy másik lánnyal bumm ez van :/

azért mégegyszer köszönöm!:)

2011. aug. 23. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!