Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi aki nekem tetszik megdobott hógolyóval. Nem erősen, de érezhetően. Ezzel tetszését vagy ellenszenvét akarta kifejezni? :S
szerintem ezt nem lehet eldönteni, mert a fiúk elve erőset dobnak
meg amúgy ha több fiú is ott van mellette, akkor lehet hogy direkt is erősebet dob
nekem már volt ilyen, hogy tudom h az a pasi kedvel, de mégis erősen dobott meg és erre a többi fiú röhögött meg mondta h szép volt...
16 éves korban még azért erősen meg szokott lenni az, amit az ovodában úgy neveztünk, hogy "ha tetszik meghúzom a haját"
de leginkább azt mondanám, hogy tetszés szempontjából nincs jelentősége.
bocsi, de szerintem egy 16 évesnél ez kajak egyértelmű, ha teccenél neki akkor nem megdobott volna, hanem odament volna hozzád.... bocsi de ha a hátad mögül megdob, aztán kiröhög, majd mikor hátranézel letagadja, elég egyértelmű hogy poént csinált belőled, amit egy olyan lánnyal aki teccik nemki, nem tett vna meg...
(L)(K)
Ha közbe nevetett=tetszel neki
Ha közbe mosolygott=Ellenséged lett xD
vagy fordítva?ááhh nemxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!