Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság csajokkal ismerkedni és hogyan?
Figyelt kérdés
Volt pár barátnőm. Szépek.. De mindig ők szedtek fel, én még soha nem kezdeményeztem. Ezért általában 1-2 évente szokott lenni új kapcsolatom. Már 1 éve nincs senkim és nagyon magányos vagyok. Jól nézek ki, diplomám van, 2 nyelven beszélek, de nem merek ismerkedni és igazából azt sem tudom, hogy hol lehetne. Bulizni nagyon ritkán járok, de akkor is inni a barátokkal. A szobaajtómon meg nyilván nem kopog be senki, hogy "fektessem meg". Mégis hol lehet normális okos csajt találni? Netes társkeresőig azért nem akarok elmenni, azt a legvégső esetre tartogatom és remélem, hogy ott még nem tartok. 25/F2011. aug. 15. 21:26
11/13 A kérdező kommentje:
nem tudom. Akkor igazolj vissza.
2011. aug. 15. 22:16
12/13 Garret_Reynolds válasza:
barátok körében lévő lányokat akiket ismersz ismerkedj velük, facebook hívj lányt sétálni stb.!:D menni fog 15/F
13/13 anonim válasza:
a cukibaba meg kérdező -boldog párrá avanzsáltatok azóta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!