Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő sok pasival lefekszik, akkor ribanc. Ha egy pasi sok nővel lefekszik, akkor szoknyavadász. Miért szigorúbbak az emberek a nőkkel ezen a téren?
Egy csaj bármikor talál magának szexpartnert ha feltételezzük hogy nem válogat, ha most odamennél csak úgy egy pasiból szerintem elég nagy eséllyel simán lefeküdne veled. Pasik nehezen kapnak meg bármilyen csajt, sokszor 20 csajból egy se jön össze ha olyan a pasi, hát még jó csajt nem biztos hogy összeszed. Így az a pasi aki sok nővel össze tud jönni az tud valamit, de a csajoknak ehhez nem kell tehetség különösebben.
Ettől függetlenül az a pasi se jó aki minden nővel lefekszik, mert valószínűleg komolyabb kapcsolatot nem fog tudni létesíteni senkivel. Sok nő inkább összejön egy olyan pasival akinek csak pár kapcsolata volt mint azzal a pasival aki végig ment a város összes csaján. Persze ez mind csak elmélet, de szerintem ez ilyen egyszerű.
Azért, mert a nőért kell "megküzdeni", és nem fordítva.
" A férfi jutalma a nő. A nő jutalma a tudat, hogy ő a jutalom."
Mégpedig a férfi küzd érte. De ki akar olyat megszerezni, akit bárki megkaphat és nem is kell érte tenni semmit?
Egyébként ha felborulnak ezek a nemi szerepek, hogy a férfinek kell kezdeményezni, - mert elvégre FÉRFI v mi-, ha a nőt egyenrangúnak tekintik, hogy "hát kezdeményezzen ő is az istenért", akkor figyelmen kívül hagyják, hogy ekkor már minden másban is egyenrangú, pasizásban egyenrangú, akkor a szexben is az. Csak ebbe nem nagyon gondolnak bele. ;)
20L
Nem is értem miért foglalkozik ezzel bárki.
Senki sem tiltotta meg egy nőnek és egy férfinek sem, hogy sok partnere legyen. Akit a kritika zavar ne tárja a szexuális életét a nyilvánosság elé.
Egyébként engem nem zavarna, ha a párom előttem sok nővel lett volna. Akkor valami pozitívumnak is kellett rá ragadni.
Egyedül az zavarna, ha nemi beteg lenne, de az nem, ami a múltjában történt. A jelenét szeretem, felőlem aztán 100 nője is lehetett régen, ha most velem van.
ma 18:32 vok
Mellesleg engem kifejezetten TASZÍT, ha vki minden csajjal kavar. Egyrészt mert az sugallja, hogy neki tök mindegy, másrészt meg a legyet sem szeretem ha minden sz@rra rászáll, aztán meg rám akarna.
Hopp, mondtam egy kulcsoshoz hasonló idézetet! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!