Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye velem van a baj?
16 éves vagyok és hát van egy lány akiért már 8 éve oda vagyok :-s ...1-4-be osztálytársam volt, de azután elköltöztek nem olyan messzire, majd most ismét osztálytársak vagyunk. Az "oda vagyok" az mostmár vagy 3 éve azt jelenti, hogy szeretem.
Ilyen ügyben félénk vagyok, suliba sem megyek oda soha hozzá beszélgetni meg ilyesmi mert... nemistudom miért...egyszerűen félek (a fene egye meg a fajtámat xD).... Neten viszont sokat beszélgetek vele, de élőbe egyszerűen nem megy... A tavaly el is mondtam neki, hogy mi a helyzet, de nem jártam sikerrel mert barátja volt és van is, ugyan az.
Próbáltam már kiverni az egészet a fejemből, de nem megy....akárhányszor arra gondolok, hogy miért ne próbálkozzak másnál, eszembe jut Ő...
Most komolyan, ugye ott a hiba, hogy előbe nem nagyon beszélgetek vele? Ha esetleg többet beszélnék vele akkor több esélyem lenne?
Előre is köszi a válaszokat, tudom lesznek marha válaszok is, de remélem, hogy az értelmes emberek sem kerülik el ezt a kérdést.
Még azt kihagytam amúgy, hogy régen azt mondta, hogy én is tetszettem neki meg ilyesmi, csak hát még kisebbek voltunk.
Első, mint említettem nem olyan egyszerű és már próbáltam túltenni magamat rajta. Arra gondoltam várok még, míg nah..hátha már nem lesz neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!