Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi már egy éve rendszeresen flörtöl velem, de eddig még nem hívott el randizni, már nem is fog, ugye?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 13:06
1/7 anonim válasza:
Nem valószínű. A férfiak rendszerint sokkal türelmetlenebbek és, hogy őszinte legyek nem sok olyan pasiról hallottam, aki egy évig flörtölt volna valakivel és utána még lett is volna belőle valami.
2/7 anonim válasza:
NEm!Mert a flört általában flörtölni azért szoktunk mert jó érzés és nem tervezünk semmi komolyat,csak a pillanat számít.PErsze van hogy szerelem lesz belőle de akkor már rég elhívott volna randizni!
3/7 A kérdező kommentje:
hát ez nem túl jó hír...:( lehet esetleg ezen vmit változtatnom?
2009. febr. 12. 14:58
4/7 anonim válasza:
Férfi vagyok és csak annyit mondanék, hogy ne akarj ezen változtatni, mert csak kihaszálna.
5/7 anonim válasza:
azért mielőtt lemondasz róla,tudakold meg hogy lehet-e köztetek valami a flörtön kívül.Szerintem. :)
6/7 anonim válasza:
Mondjuk az is lehet, hogy fél komolyabban közeledni feléd mert nem szeretne elvesziteni mint barátot, esetleg ennek tetejébe még szűz is és mégfélénkebb és megelégszik a flörtökkel is.
Nekem is volt egy ilyen, kb 15 éves koromban csak én ugy oldottam meg hogy a bartáság megmnaradhasson hogy mindketten berugtunk és akkor kitálaltam úgy viccként, akkor vesztettem el :D Mondjuk a csaj 18 volt...
7/7 A kérdező kommentje:
hát hgy szűz,az kizárt,mivel 42 éves!! :XD :D Amúgy köszi!
2009. aug. 26. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!