Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresö oldalakon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresö oldalakon miért vannak ezek a kamu nők?

Figyelt kérdés
Google-röl keresnek valami nöcis képet, felteszik profilképnek, kiirják, hogy CSAK LÁNYT keresnek. Feltöltenek pár szintén google-s sexképet zárolt albumba, és elöfizetési kódért mutatják csak meg. Ismer valaki ilyen nyomorék perverz troger férfit, aki ilyen kamu nöcis adatlappal szerencsétlenkedik társkeresökön, esetleg felvállalná valaki, hogy ö ilyen csinál?! Mi az ok?
2011. aug. 14. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Unatkoznak, szórakoznak.
2011. aug. 14. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:

A kártyafeltöltősök nyilván kártyafeltöltésért csinálják.

Akik pedig férfi létükre leszbikusként állítják ne magukat és nőket keresnek, azok a legsikertelenebbek.

2011. aug. 14. 22:33
 3/10 A kérdező kommentje:
csak látnák egy diszpintyet ebböl a kategoriábol
2011. aug. 14. 22:37
 4/10 A kérdező kommentje:
látnánk
2011. aug. 14. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Bármelyik társkeresőn megtalálod őket.

Akinek olyan nagyon beállított képe van fent, az gyanús.

Mivel én nő vagyok, engem sosem talált be egy ilyen pénzsóvár alak sem, de pár srác mesélte, hogy megszivatta őket.

Bár nem tudom elképzelni hogy van valakinek annyi esze, hogy feltölti egy vadidegen ember telefonját.Nem is nagyon sajnálom, aki így jár.

2011. aug. 14. 22:40
 6/10 A kérdező kommentje:
nem a telefonját, hanem a társkeresö prémium szolgáltatásainak(végtelen levél irható, nagy képek, stb) előfizetését jelentö emelt dijas sms kódot kunyizzák le ezek a luzerek. csak nem értem, hogyha szereznek is maguknak ilyen modon kódot, akkor mi a francot kezdenek vele, ha számukra még társkeresön is esélytelen az ismerkedés.
2011. aug. 14. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, ezt én sem igen értem, mert ha jól látom a helyzetet, akkor effektíve ebből ő pénzt nem lát. Nem tudom, amikor anno felmentem társkeresőre,ott még csak telefonfeltöltés volt a menő.
2011. aug. 14. 22:44
 8/10 A kérdező kommentje:
én le szoktam öket osztani, néha pattognak, elég szánalmas modon, ami tölük kitelik, de az oldal sem törli öket azonnal, mikor basszus amcsikilincses képet tesz fel, meg puruttya/napiszar teg ott virit a kép alján. szánalmas.
2011. aug. 14. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
ez azért van, hogy a férfiakat az oldalra csábítsák. sokak mondták nekem, hogy az ilyen oldalakon a jó nők 99%-a kamu, és még nem is válaszolnak.
2011. aug. 23. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet az indok, már az én véleményem szerint csak, hogy ezek a fiúk sikertelenek a csajozásban, ezért azt csinálják, hogy leszbikusnak állítják be magukat, és így könnyebben tudnak összehozni egy talit egy mondjuk biszex csajjal. Aztán a biszex csaj elmegy, mert mibaja lehet? ott meg amikor taliznak, akkor veszi észre, hogy hűű ez pasas, de akkor már nem tud menekülni.
2012. máj. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!