Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a dagi/duci pasik? Mi fog meg egy pasiban? Kort írjatok
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 21:37
21/33 A kérdező kommentje:
19/F vagyok.Újlengyelben laktam és meló miatt költöztem fel mert Újlengyelből nagyon rossz a közlekedés.Itt végeztem el Pesten az Élelmiszer és Vegyi árú eladói tanfolyamot 2év alatt.
2011. aug. 14. 22:25
22/33 Mézespuszedli válasza:
És senki olyannal nem ismerkedtél meg aki szimpatikus lenne?? Se a suliba se a melóba?
23/33 A kérdező kommentje:
Hát az én sulimba inkább beképzelt állatok jártak mint normál emberek.De akadt 1-2 jó fej gyerek de szinte mind vidéki így nem igen járunk össze.Csajok meg szinte csak a nagydarab kigyúrt pénzes emberkékhez dörgölöztek
2011. aug. 14. 22:33
24/33 A kérdező kommentje:
Esetleg ha van Msn-ed/Skype-d ott is tudunk beszélni.Ott nem kell nagyon egymásra várni
2011. aug. 14. 22:34
25/33 Mézespuszedli válasza:
"Csajok meg szinte csak a nagydarab kigyúrt pénzes emberkékhez dörgölöztek" Nem a legszebb megfogalmazás, de k*rva vicces és egyben szánalmas is a női nemre nézve,hogy ilyenek.... Én nem tudom, nem hallották még azt, hogy a "Pénz nem boldogít"?? :)
26/33 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy fogalmazzam meg mert tényleg így volt.Állandóan a nyakukon csüngtek mint a dísz a karácsonyfán
2011. aug. 14. 22:42
27/33 anonim válasza:
Mi fog meg egy pasiban?
hát a sok-sok millio euro,meg a BMW,meg a többi ilyensmi..nem számit h nézki
28/33 Mézespuszedli válasza:
Szerintem ne aggódj! Ilyeneket dugni jó ideig-óráig meg kirakatba rakni őket! Hosszútávon nem igazán nyerőek, hacsak be nem nő a fejük lágya ami igazán ritkaság!
29/33 A kérdező kommentje:
Mézespuszedli válasza:
Hát az ilyen lányok jó ha 30évesen beérnek
2011. aug. 14. 22:52
30/33 Mézespuszedli válasza:
Hát az az ő bajuk! :) Én sajnálni tudom őket! Míg Nekem 30 évesen, majd gyerekem lesz és szerető párom, ők azon filóznak hol baszták el :) Lehet hogy sok pénzük lesz, de az mire jó,ha egyedül vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!