Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy nemtalálok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy nemtalálok normális lányt baján?

Figyelt kérdés

Baján, még nem láttam olyan lányt, aki nem ilyen plázap*csa szerű, normális, értelmes, kedves csaj... Ez hogy létezik? Vagy csak jól elvanna "bújva", ezek a lányok, vagy egyáltalán ne is itt keressem őket?

17/F

2011. aug. 14. 21:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én sok helyen voltam csajozni, ajkán nicnsenek, várpalotán egy kevés, veszprémben van sok, de csak suliidőben az egyetem miatt, fehérváron is vannak, bár itt inkább ilyen egóp*csák, szegeden rengeteg jó csaj van, sok egyetemista is, dunaújvárosban meg inkább a fősuli felé.
2011. aug. 14. 22:04
 12/26 anonim ***** válasza:
Amúgy ha esetleg a "visszafogottabb" kategóriába tartoztok, akkor nézzétek meg ezt az oldalt. Van chat is :)
2011. aug. 14. 22:11
 13/26 anonim ***** válasza:
Bocsi ez kimaradt :$ [link]
2011. aug. 14. 22:12
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha tetszik like-oljátok az oldalt [link]

Amúgy köszi a reklámot, kedves ismeretlen! :)

Ti normálisok, gyertek csatlakozzatok, már 30an vagyunk a klubban! :)

2011. aug. 14. 22:24
 15/26 anonim ***** válasza:

én is bajai vagyok,és igen sok plázacica van,sajnos,de azért normális csajszik is vannak,én is az vagyok :D

16/l

2011. aug. 14. 22:25
 16/26 A kérdező kommentje:
Hát éppenséggel a nyárból, még van szóval összeismerkedhetünk :) .
2011. aug. 14. 22:30
 17/26 anonim ***** válasza:
Még annó amikor baján voltam tavasszal akkor a buszállomáson volt rengeteg csaj délután 1-2 körül, de nem ott lakom, csak kirándulni voltam, szóval ott célszerű szétnézni, vagy középsuliknál.
2011. aug. 14. 22:31
 18/26 A kérdező kommentje:
Kár, hogy az innocentyoung-on kevés ember van / Köszi a tippet, most regisztráltam:)/
2011. aug. 14. 22:32
 19/26 anonim ***** válasza:

kérdező,nevet vagy képet nem raknál fel?bajai vagyok

16/l

2011. aug. 15. 21:31
 20/26 A kérdező kommentje:
Küldj privátot msn címeddel együtt:).
2011. aug. 15. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!