Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy nemtalálok normális lányt baján?
Figyelt kérdés
Baján, még nem láttam olyan lányt, aki nem ilyen plázap*csa szerű, normális, értelmes, kedves csaj... Ez hogy létezik? Vagy csak jól elvanna "bújva", ezek a lányok, vagy egyáltalán ne is itt keressem őket?
17/F
2011. aug. 14. 21:33
11/26 anonim válasza:
Én sok helyen voltam csajozni, ajkán nicnsenek, várpalotán egy kevés, veszprémben van sok, de csak suliidőben az egyetem miatt, fehérváron is vannak, bár itt inkább ilyen egóp*csák, szegeden rengeteg jó csaj van, sok egyetemista is, dunaújvárosban meg inkább a fősuli felé.
12/26 anonim válasza:
Amúgy ha esetleg a "visszafogottabb" kategóriába tartoztok, akkor nézzétek meg ezt az oldalt. Van chat is :)
14/26 anonim válasza:
Ha tetszik like-oljátok az oldalt [link]
Amúgy köszi a reklámot, kedves ismeretlen! :)
Ti normálisok, gyertek csatlakozzatok, már 30an vagyunk a klubban! :)
15/26 anonim válasza:
én is bajai vagyok,és igen sok plázacica van,sajnos,de azért normális csajszik is vannak,én is az vagyok :D
16/l
16/26 A kérdező kommentje:
Hát éppenséggel a nyárból, még van szóval összeismerkedhetünk :) .
2011. aug. 14. 22:30
17/26 anonim válasza:
Még annó amikor baján voltam tavasszal akkor a buszállomáson volt rengeteg csaj délután 1-2 körül, de nem ott lakom, csak kirándulni voltam, szóval ott célszerű szétnézni, vagy középsuliknál.
18/26 A kérdező kommentje:
Kár, hogy az innocentyoung-on kevés ember van / Köszi a tippet, most regisztráltam:)/
2011. aug. 14. 22:32
19/26 anonim válasza:
kérdező,nevet vagy képet nem raknál fel?bajai vagyok
16/l
20/26 A kérdező kommentje:
Küldj privátot msn címeddel együtt:).
2011. aug. 15. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!