Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha nem volt még bnőm 17 évesen?
Valahogy nem arról van szó, hogy nem volt lehetőségem, csak valami visszatart a dologtól. Vagyis érzelmileg talán nem tudok annyira közel kerülni egy lányhoz sem.
Bulikban van kavarás meg ilyesmi, de valahogy egyik lány sem "tökéletes" :/
Szerintetek gáz h még nem tudtam tartós kapcsolatot létesíteni? Mi lehet erre a megoldás?
17/f
ez is már eszembe jutott h magasak az elvárásaim, csak nem tudom. én eddig "ász" csajnál egyáltalán nem próbálkoztam be. akikkel eddig voltam 1-1 éjszaka, ahhoz meg nem kellett sokat udvarolnom (nem azt jelenti h rondák voltak, szép csajok voltak).
Ritka az olyan csaj aki tényleg úgy meg fog benne valami, h elkezdjek rá hajtani. Eddig ilyenből kettő volt. Az első nem jött össze, a másodiknál pedig nem tudom. Kiderült a csajnak egy-két "hibája" (viselkedési) ami nekem annyira nem jött be....lehet h úgy kéne elfogadnom...
- önbizalommal nincs gondom (járok kondizni, úszni)
- majdhogynem minden hétvégén járok bulizni barátaimmal, haverokkal
- és nem, nem ülök egész nap a gép előtt (annak ellenére h informatika szakos vagyok)
szval a problémám nem ilyen téren van. csak azért h legyen bnőm én úgy nem akarok (mint te, igen. a szövegedből eléggé az jött le h arcolásra jó neked a bnő, meg dugásra de amúgy semmi másra).
és azt ne próbáld bemagyarázni nekem h normális h 11 évesen "párkapcsolatod" volt. (annyira még észnél vagyok).
Figyu a tesóm is 17 éves és még nincs barátnője!:))
Szal ne izgulj!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!