Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szinte csak a bulizós, csajozós srácokat szeretik a lányok?

Figyelt kérdés

Amióta figyelem a lányokat és próbálok beszélgetni velük, azt vettem észre, hogy inkább azok a srácok jönnek be nekik, akik buliznak, csajoznak, sok barátnőjük volt vagy van és nagymenők.

Én nem voltam még buliba, nem nagyon volt barátnőm se. Elég nehéz suliba járok, ahol tanulni kell meg ha van szabadídőm, inkább sportolok.

2011. aug. 12. 21:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én abszolút nem a bulizós, diszkós, technomániás srácokat bírom:) Nem szeretnék általánosítani, mert ahány ember annyi szokás, de én úgy vettem észre hogy a tipikus csajozós srácok lekezelőbbek, és ált. alpári stílusban beszélnek... Nekem erre semmi szükségem. Szerintem a műveltség fontosabb. Az a jó ha valakivel mindenről lehet beszélgetni, nyitott, szeret új dolgokat kipróbálni, vállalkozó szellemű, nem kell mindenképpen nagyszájúnak lennie, akár visszahúzódó is lehet, a lényeg hogy elfogadjon és megértsen, olyannak szeressen amilyen vagyok... És a "helyesség"... Hát nem tudom, ez elég objektív dolog... Én azt szeretem ha a srác nem "tucat", nem majmol másokat, hanem kifejezi az egyéniségét, és nem az vezeti hogy mindekinek megfeleljen, hanem magának akar megfelelni.

Ezek az én szempontjaim:) SZerintem a legtöbbek hasonlóan éreznek, de nem tudom biztosan, mert metálos létemre különc ízlésem van ami azt illeti.. de ebben a témában talán nem..:)

2011. aug. 13. 18:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt enis eszre vettem ait a kerdesben irtal, es talan a valasz egyik resze az, hogy azert kell a lanyoknak "olyan" pasi aki meno mert egyszeruen nem akarnak olyannal jarni aki egy csendes visszahuzodott valaki mer azkkor azt mondanak neki hogy hat "nemilyen pasija van".

De egy jo tanacs: akarmilyen nehez is lesz elsore, menj el valakikkel bulizgatni idonkent, mert ugy tudsz tapasztalatokat szerezni, es masokkal ismerkedni, szocializalodni, persze rendes emberekkel. Ez csak a te haszodra fog valni.Ismerj meg mindel tobb embert, mert akkor ismertebb leszel, konyebb csajt szerezni.

2011. aug. 14. 23:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát én pont az olyan pasikat csípem, akik tanulnak és nem pusztítják minden nap (kb. a fél egyetemista/fősulis társadalom) az agysejtjeiket az alkohollal és sportolnak ahelyett, hogy a tüdejüket tennék tönkre a dohányzással. (Bár nem írtad, hogy nálad megvan-e ez a káros szenvedély, de remélem a sport miatt nincs :).

Én elég sokat jártam régebben bulizni, de az utóbbi 1-2 évben alig voltam. Unom a sok részeget meg a vágható cigifüstöt. Az ott megismert "menő, sokat tapasztalt" pasikkal sem volt eddig szerencsém.

Szóval nálam nem számít, hogy ki mennyit bulizik és mennyi csaja volt már; szeressen, legyen megbízható, intelligens és érezzem magam nőnek és biztonságban mellette.

21/L

2011. aug. 15. 00:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem tudom honnan szedted :)

Szerintem a normális lányokat kifejezetten taszítják a bulizós nagymenő pasik. Amelyik csajnak ez jön be, az valószínű h hasonló értékrenddel bír és az a legfontosabb neki, hogy mutogathassa a menő pasit az oldalán.

2011. aug. 15. 02:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia, egy részének biztos ez jön be de nagyon sok olyan lány van aki nem a nőcsábász 80nő megvolt bebaszok minden hétvégén típus jön be szal ne parázz. nekem se ez az ideálom például..sőt..:D nem vagyok oda az ilyen emberekért.

19/L

2011. aug. 15. 03:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért mert a "bulizós,csajozós srácok" kimozdulnak az utcára közösségbe járkálnak és nem egy kisegér módjára behúzódik a szobájába!
2011. aug. 15. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!