Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/33 anonim válasza:
"milyen ez a felsőtest?" hát kövér, hájas disznó :D
23/33 anonim válasza:
Pityu1993!
Ha ráérsz, meg értesz hozzá, tudnal segiteni nekem is egy kicsit?
Annyi hogy engem kicsit részletesebben érdekelne mert nagyon nem értek hozzá :)
24/33 anonim válasza:
pocakos vagy, ez nagyon nem jön be. sportolj.
25/33 anonim válasza:
Ha széles a vállad,akkor tökéletes.De sajnos nem látszik a fotón a vállad....
27/33 anonim válasza:
A melleid pont eltakarod. sztm kezdhetnél 50 felüléssel és napról napra 15el emelni a számát. Ezt még én is bírom :)
17/l
28/33 anonim válasza:
Soha nem gondoltam, hogy egyszer egy rokont látok itt :DD
29/33 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:18
Amit írtam a kérdezőnek , az csak egy sima "izomcsoport párosítás". Konkrét feladatot akkor tudok írni, ha tudom hogy a konditeremben milyen eszközök állnak rendelkezésre...
A "jó feladatok" mindenkinek mást jelentenek, nekem közel 1 év volt csak az,hogy megtaláljam azokat a gyakorlatokat amikkel faszán bedurrannak az izmaim.
30/33 anonim válasza:
Nekem nagyon bejössz:D
Csak kár,hogy 15 éves vagy:(
Ha 25 lennél még privit is írtam volna:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!