Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondoljátok, hogy nincsen fiú-lány igazi barátság?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez egy nagyon unalmas kérdés. De nekem van rá cáfolatom,mivel van egy nagyon jó fiú barátom, és biztosan nem érzek iránta többet. ( mindig ezzel az indokkal jönnek,úgyhogy gondoltam előre is leírom,hogy nem)És nagyon régóta ismerjük egymást, az első beszélgetésünk óta jóban vagyunk.2011. aug. 11. 18:30
21/23 anonim válasza:
De van.
Sok fiúbarátom van főként az iskoláimból és tudom hogy haverok vagyunk.sokat lógunk együtt meg hülyéskedünk. Osszuk egymást állandoan és jól érezzük magunkat. Szerintem ez normális.
Èn az olyan fiúkat aki se nem barát se nem haver mert én szeretnék tœöbbet vagy ők azokat igyekszem kerülni
22/23 anonim válasza:
Van fiú-lány barátság. A legjobb barátom is egy fiú, kb 9 éve ismerjük egymást. Mindig megértettükb másikat, én kiszámíthatatlan vagyok eléggé, és ő mégis teljes mértékben ismer engem, vagyis ő ismer a legjobban. Ez ugyanúgy van a fordítottján. Mindent megbeszélünk, egymassal osztjuk meg a titkainkat. Volt hosszú ideig egy elég depressziós időszakom és ő segített, h ne adjam fel. Nála még mindig tart, és én állok mellette. És mindezeket úgy képzeld el, hogy ő már több mint egy eve szeret vkit, két alkalommal is együtt voltak. Mellesleg nekem volt egy másfél éves kapcsolatom, azóta van egy fél éves kapcsolatom, szeretjük egymást, már a közös jövőnket tervezgetjük. + én sem tudnam elkepzelni mellette magam, és ő is mondta nekem ugyanezt a srac. Szóval igen, létezik fiú és lány között barátság.
23/23 anonim válasza:
Szerintem akkor lehetséges a barátság hogyha mindkettőtöknek van párja szóval barátságnál többet nem éreztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!