Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves lány vagyok mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
eddig soha nem kezdeményeztem, de most azthiszem lépnem kéne. az egyik üzletben van egy biztonsági őr, aki mindig köszön néz, de olyan félénk arca van. milyen női trükkük vannak, hogy beszélgetni kezdjünk? gondoltam arra is hogy elejtek valamit, ő meg felveszi, de ez olyan béna nem? kérem segítsenek, még soha nem kezdeményeztem!
2011. aug. 11. 12:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
az utolsó tippei marha jók! de sztem egyszerűbb, ha ellopsz egy csomag tésztát, mármint így kirohansz vele az üzletből, akkor kénytelen utánad rohanni :D
2011. aug. 11. 14:30
 22/23 anonim ***** válasza:
A beszélgetés kezdeményezésre van egy nagyon jó trükk: Odalépsz hozzá és köszönsz -_- Istenem hog ilyen retardáltak élnek...
2011. aug. 11. 17:46
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogd meg a tökét! Egyből tudni fogja majd hogy mit akarsz.
2011. aug. 11. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!