Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi értelme van a randitanácsad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van a randitanácsadónak, ha én pl még attól is fényévekre vagyok, hogy egy lány eljöjjön velem randizni?!

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 12:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
erre a legegyszerűbb megoldás: elmész a kórházba és megmondják mi a bajod amúgy meg van egy autista rokonom... sőt autista ismerősöm is volt a még ált. suliban
2011. aug. 14. 12:39
 32/41 A kérdező kommentje:
és nekik mind megmondták a kórházban, vagy neked van ilyen autista radarod?! 1,5 éve járok kisebb nagyobb megszakitásokkal pszichologushoz. csak megmondta volna.
2011. aug. 14. 12:42
 33/41 anonim ***** válasza:

Én pedig (többek között) autistákkal (is) foglalkozom... :)

"a válaszra meg mindig kitaláltál valami okot hogy miért nem akarod csinálni" - tényleg ennyiből vontad le, hogy autista? Ha jellemző is lenne ez az autistákra (nem az), akkor is ez nagyon kevés ahhoz, hogy itt látatlanban diagnosztizálj. Ha a te rokonodra ez jellemző, akkor sem az autizmusából fakadóan van nála jelen, hanem szimplán csak gyenge jellem, és nincs akaratereje.

Mint ahogy, Kérdező, neked sincs... Ne várj a csodára. A sport nem feltétlenül csak gyúrás lehet. Menj el futni, biciklizni, úszni... Akármit.

Ha BME-s vagy, akkor pedig javaslom a gépész bulikat (old's...meg most lesz a gólyatábor), tele van szép lányokkal állandóan :) Ha nem is a nagy őt találod ott meg, akkor is jó bázis tapasztalatokat szerezni, és gyakorolgatni a csajozást.

2011. aug. 14. 12:49
 34/41 A kérdező kommentje:
fu, hát old's-ba már nincsenek lányok, csak a dagadt gépész seniorok, akik letolt gatyával örjöngenek hajnal 3-4 magasságában. undoritó hely lett miota felujitották a kolit.
2011. aug. 14. 13:08
 35/41 anonim ***** válasza:
Nem tudom mikor voltál ott utoljára, de a legutóbbi félév óta odaszoktattak egy "lányiskolát" (MPANNI), és elég jó bulik szoktak lenni :)
2011. aug. 14. 13:11
 36/41 A kérdező kommentje:
hát csak a szokásos elérhetetlen krrvák szoktak lenni, akikhez nem szolhatsz hozzá, ha nem vagy magas és erös és szép, mert egyszerüen xarba se néznek, skippelnek, fintorognak.
2011. aug. 14. 13:13
 37/41 anonim ***** válasza:

érdekes, nekem nem ilyen tapasztalataim vannak... bár én lány vagyok, és nyilván nem úgy figyelem az eseményeket, mint te :)

ha van kedved, küldhetnél képet, és adhatnék pár tanácsot megjelenésben, öltözködésben... hogy mit hangsúlyozz ki magadon és mit "rejtegess" inkább...

2011. aug. 14. 13:18
 38/41 A kérdező kommentje:
irtam privit
2011. aug. 14. 13:42
 39/41 anonim válasza:
Szevasz, én 176 centi vagyok és úgy 60 kiló, 16 éves és fiú. Az arcom kicsit még kisfiús, de sokan azt mondják hogy nagyon szép, nemtom engem kicsit Justin Bieberre emlékeztet de szerintem jól áll. Egyébként meg ez van, ezen sose töröm magam csak megpróbálom kihozni belőle a legtöbbet. Abból amit elmondasz, kérlek higgy nekem. Volt 1 betegségem amit 2 éve derítettek ki, addig 140 centis voltam és 40 kiló se, nem indult a pubertáskor, stb. Azóta amióta ezt kezelik jutottam idáig, ami még mindig elég "sovány", de egyáltalán nem szomorkodom miatta. Végre magasabb vagyok a lányoknál, merek kezdeményezni, stb. Engem egyáltalán nem néznek semmibe, és nem hiszem h nagyon azért mert szép az arcom vagy ilyesmi, ja és hozzátenném olyan vézna a testem hogy 7-8 nál többször nem tudom kinyomni magam azon a duplarúdon tesiórán (franc tudja a nevét). Körülbelül esztétikusan néz ki de a karjaim elég gyengék. Nem feltűnő de na. Már ott tartok ezen rövid idő alatt hogy egyszerűen meguntam a szórakozóhelyeken a bepiált k*rvákat, mert szinte bármelyiket megkaphattam csókra vagy ha akartam volna talán többre is, akit meg nem annak a jelleme még undorítóbb volt. Ne ott keress bnőket mert egy idő után már én is hánytam saját magamtól. Egy angol tanfolyamon ismerkedtem meg egy lánnyal, és úgy érzem teljesen beleszerettem, 1-2 hónapja 1 véletlen csók történt közöttünk de ő épp egy hosszú kapcsolaton van túl és annak hatása alatt áll.. Valószínűleg végül nem is lesz ebből semmi, de hidd el, akik igazán maradandó nyomot hagynak benned azokat nem ott fogod megtalálni (oké, nagyon ritkán persze lehet) hanem olyan helyeken ahova rendes csajok járnak. Én egy k*rvás csajjal úgy fél óra után már nem tudom élvezni magam és a társaságát se. Ebbe a mostani dologba épp az a szép hogy ennyi idő után se kaphatom meg hiába érezzük nagyon jól magunkat együtt. Tehát azt tanácsolom ne marcangold magad, ne vágyj ilyen nőkre én se kaptam tőlük semmi mást esetleg a tapasztalatot hogy magabiztosabb lettem. De ezt magadban is el tudod dönteni. Az igaz szerelem úgyis a legváratlanabb helyeken fog előkerülni :) És barátkozz sokat lányokkal, nagyon jó tanácsokat tudnak adni, és barátságban hidd el hogy mindegy a kinézet. Bólogass sokat hallgasd meg őket tudd hol kell viccelni legyél figyelmes de ne tolakodó. Ők majd segíteni fognak hidd el :)
2011. aug. 14. 13:49
 40/41 A kérdező kommentje:
a betegségedröl irjál már privátban, mert a tesom is ugyanebben szenved, nem tudunk vele mit kezdeni, 15 évesen 40 kilo és 155 centi, nem eszik semmit.jönnek rá ilyen rohamok, hogy fáj a feje a szeme, majd kihányja amit megevett.felirtak neki most ilyen tápszert.
2011. aug. 14. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!