Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi értelme van a randitanácsad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van a randitanácsadónak, ha én pl még attól is fényévekre vagyok, hogy egy lány eljöjjön velem randizni?!

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 12:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy gyúrj? Sport az mióta egyenlő a gyúrással? Van egy csomó olyan sport amit még élvezni is lehet
2011. aug. 11. 12:25
 12/41 anonim ***** válasza:
a sport nem csak a gyúrásból áll am meg pl 6 osztályos gimiben meg az összes többiben is lehet lányokkal ismerkedni/ csajozni nincs mit ezen tanulni,csupán ösztön
2011. aug. 11. 12:26
 13/41 A kérdező kommentje:
hiába lesz nagy az álloképességem, ha továbbra is mindenki 15 évesnek fog nézni. 170/60 nagyon gizda test, föleg, hogy van 2-3 kilo zsir a hasamon már, hála az egyetemnek.
2011. aug. 11. 12:26
 14/41 anonim ***** válasza:

Megbocsáss, de én is jártam legalább olyan nehéz szakra, mint te. Ha hülye vagy hozzá, akkor válassz mást, ha nem vagy hülye hozzá, akkor meg ne használd kifogásnak.

Mert ezek kifogások.

A legviccesebb a haverokkal kapcsolatos rész. Egyrészt ugy csinálsz, mintha te nem is tehetnél arról, hogy pont ők a haverjaid. Másrészt meg nem értem a fukarságot. Vegyenek neked nőt, vagy mi van?

2011. aug. 11. 12:31
 15/41 A kérdező kommentje:

nem, csak nem hajlandoak pl belépöt fizetni, meg idöben elindulni valahova, mert nekik elöbb be kell rugniuk a kis koliszobába, olcson!

arrol meg nem tehetek, hogy nagoyn gyér gimibe jártam, és ugy kezdtem el egy bme-t, hogy alap dolgokkal nem voltam tisztában.aztán mégis bennmaradtam, igaz vért izzadva.

2011. aug. 11. 12:32
 16/41 A kérdező kommentje:
ja és azért ök a haverjaim, mert ök fogadtak be. majd pont a 5csillagos partiarcok fognak velem haverkodni, jo vicc is lenne.
2011. aug. 11. 12:33
 17/41 anonim ***** válasza:
azt hittem, legalábbis orvosira jársz...
2011. aug. 11. 12:34
 18/41 A kérdező kommentje:
ott vannak lányok.
2011. aug. 11. 12:35
 19/41 anonim ***** válasza:
ennyi akaraterővel hogy jutottál el az egyetemig... biztos büntit kaptál volna ha nem :(
2011. aug. 11. 12:36
 20/41 A kérdező kommentje:
körülbelül sajnos.
2011. aug. 11. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!