Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hozzam elő neki újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam elő neki újra?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik és nem beszéltem vele nyár eleje óta.Még suli idején megtudtam (barátnőitől stb.),hogy nem igazán jövök be neki,de most újra szeretnék próbálkozni.(Hátha az ő véleménye is megváltozott)

Mit tudnék neki mondani?

14/f

2011. aug. 10. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
pl. Szia, hogy vagy? esetleg: miúság? sztem vhogy így kezd, a többi menni fog ;)
2011. aug. 10. 19:42
 2/4 DiMalto ***** válasza:
inkább hagyd ne égesd magad!! nem hiszem el h nincs ott másik nö a környéken
2011. aug. 10. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd. a suli nem olyan rég járt le, nem hiszem,hogy megváltoztak az érzései irántad. keress mást.
2011. aug. 10. 20:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán 1 próbát megér, de ne nyomulj nagyon..

Viszont a nyáron maximum több új embert ismert meg és kitudja, lehet h nagyon tetszik neki valaki.. aki nem te vagy, de próbálkozni mindig lehet , csak ne törj össze ha lekoptat, mert van rá elég nagy esély. De azért sok sikert!:) Hajrá !

2011. aug. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!