Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelentsen? A pasi, aki nekem tetszik, még alig beszéltünk, de mindig szemezünk azonban van barátnője..
Figyelt kérdés
amikor csókolóztak akk én persze nem néztem rájuk, de ott voolt azt egyik bnőm, aki mondta nekem h mit csinálnak, és tessék: csokólózás közben engem nézett!2009. ápr. 11. 19:38
1/9 anonim válasza:
Azt, hogy egy szemétláda, és a barátnője nem ezt érdemelné :S
2/9 anonim válasza:
Ilyen pasival ne foglalkozz mert egyrészt ha te lennél a bnője akkor nálad is simán megcsinálja majd hogy csókolózás közben mást bámul, másrészt pedig ne miattad legyen vége a kapcsolatuknak! Ne foglalkozz vele, keress másikat aki szabad!!!
3/9 A kérdező kommentje:
szerintem is.. de biztos szeretei mert már több mitn egy éve vannak együtt és korban is ő hozzáillő mert 19 éves a csajszi is én meg 16 vagyok csak.. úgy gondolom, h lépett volna már Zsolti ha akarna vmit tőlem...:/
2009. ápr. 11. 19:41
4/9 A kérdező kommentje:
igen, igazad van, de nem megy az olyan könnyen..ő úgy megtetszett, egyszerűen míg látom nem tudok lemondani róla: ( pedig azóta volt egy randim 1 sráccal:$:$:$:D
2009. ápr. 11. 19:42
5/9 anonim válasza:
Hát akkor ne nézd...Nem illik elcsábítani más párját!
6/9 A kérdező kommentje:
de kajak már megfigyeltem, h ő szokott először nézni és én úgy nézek rá aztán..xd ez lool
:( hát boldog lehet a bnője..bár nekem lenne Ő(L)
2009. ápr. 11. 20:01
7/9 anonim válasza:
:DDD ismerős érzés.. énis 16/L vagyok, és én is voltam ilyesmi helyzetben... de ő miután engem látott, velem szemezgetett, azután lett bnője,és ezalatt is szemezett velem meg minden, aztán 10hónap múlva szakítottak, ő "rámhajtott", de arra gondoltam, ha 10hónapig volt inkább egy másik csajjal, helyettem, akkor én nem is kellettem neki annyira... szval nem jártam vele:D pedig kb.1éven át halálosan bele voltam zúgva:P de nemis bántam meg, h nem jártam vele, mert azóta már rájöttem, milyen köcsög.:D ...
8/9 anonim válasza:
Biztos nagyon boldog a barátnője,hogy mással szemezget a palija!Nagyon naiv vagy,szerinted veled nem ezt csinálná ha a csaja helyébe lennél?Mitől lennél kivétel?Amúgy meg méért pályázol más barátjára?Azt mondom jöjjön veled össze,hátha a mostani csajszi normális és legalább megszabadul ettől a baromtól!Te meg tapasztald meg milyen egy ilyennek a barátnőjének lenni,majdcsak megjön a jobbik eszed!Már ha van!**
9/9 A kérdező kommentje:
uh utsó előtti válaszoló, ez igen! nagyon erősen kontrolálhattad magad, h ne gyere vele össze, ez dícséretes!
2009. ápr. 12. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!