Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a kedves, aranyos lányok?
Figyelt kérdés
Ahogy én látom,az utcán vagy bárhol,csak ún. diszkóricik mászkálnak, arcukon rengeteg festékkel. Sehol egy normális lány.2011. aug. 10. 14:46
31/83 anonim válasza:
Ha egész nap itt lógsz, és osztod azt észt, úgy tuti nem...
32/83 A kérdező kommentje:
Vagy itt vok vagy otthon unom magam.
2011. aug. 10. 15:12
33/83 anonim válasza:
Otthon ülsz.. akkor mit vársz? Hogy majd becsönget? Járj el többet társaságba, innen látszik,hogy miért gondolod az összes lányt ribancnak, mert nem ismered őket,nincsen sok ismerettséged,hiszen te magad írtad, hogy alig mozdulsz ki otthonról..
34/83 anonim válasza:
Én rájöttem!
Te egy begyepesedett ember vagy, és azt akarod, hogy mindenki az legyen...
És aki nem az, az ribanc....és azért ribanc, mert nem áll veled szóba...
Kisebbségi komplexus, vagy vmi ilyesmi:)
35/83 A kérdező kommentje:
De csak nyáron. Mikor suli van,akkor rendszeresen eljárok. Így utcán látok csajokat,némelyik nomálisnak látszik (a látszat néha csal) . Buéizni nems zeretek,utcán ismerkedni,az meg,nem is tudom....
2011. aug. 10. 15:22
36/83 A kérdező kommentje:
De csak nyáron. Mikor suli van,akkor rendszeresen eljárok. Így utcán látok csajokat,némelyik nomálisnak látszik (a látszat néha csal) . Bulizni nems zeretek,utcán ismerkedni,az meg,nem is tudom....
2011. aug. 10. 15:22
37/83 .Daniel. válasza:
Az a baj hogy a lányoknak is más a rendes lány és a férfiaknak is. A lányok rendes lány alatt rendes lányt értenek de mi nem. Mi erre azt mondjuk ronda. A rendes lány nálunk nem ronda, intelligens, kedves stb nem sorolom bizonyára tudjátok. Tehát a különbség az hogy nem csak szép de értelmes is. A plázarbancok 99%-a ostoba. Őket vegyük olyan 70%-ra az összes csajból. A többi a jó és értelmes csaj meg az értelmes de csúnya csaj. A csúnya csajok legyenek ebből a megmaradó 30%ból 20%. Marad 10%...Innen még lehetne menni hogy ebből van akinek nem tetszel van akinek pasija van és akkor marad picurka fél %-nyi csaj aki tényleg olyan lenne hogy na :) De ilyen álomcsajból nagyon nagyon kevés van manapság. Az érem másik oldala hogy ugyan ilyen álom pasiból is ilyen kevés van. Azért azt elszomorító látni hogy itt van egy elkeseredett fiú akinek jelen esetben csak annyi hibája van hogy nem kellenek neki a rendes csúnya lányok és ti nem segítetek neki hanem még lejjebb nyomjátok és cikizitek. Tisztelet a kivételnek mert volt itt 1-2 rendes lány aki hasznos választ írt a fiúnak de a többi kb használhatatlan. Mondhatjátok hogy jaj hát ti meg nem úgy értettétek a rendes lányt de nekem erre csak annyi a válaszom hogy próbáljátok kiismerni a férfiakat mert hasznotokra fog válni megígérem.
38/83 A kérdező kommentje:
Majd ősszel lesz rá lehetőségem. Aki nem áll szóba velem,elküldöm a jó k... anyjába.
2011. aug. 10. 15:28
39/83 A kérdező kommentje:
Mindegy,biztos összefutok egy kedves,aranyos lánnyal. A remény hal meg utoljára.
2011. aug. 10. 15:30
40/83 anonim válasza:
Miért kellene veled bárkinek is szóba állni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!