Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a kedves, aranyos lányok?
Kinek a pap és kinek a paplan. Ízlés kérdése, hogy ki mit tart plázacicásnak, feltűnőnek.
Vannak olyanok, akikre Te gondolsz, de ők nem feltűnőek, szóval ezért nem veszed észre őket.
VANNAK normális lányok, és szerintem neked sem tetszik az aki nem ad a külsőjére...
És különben sem az utcán kell ismerkedni...
"Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hibás"
Ne haragudj, de az, hogy TE nem találkozol velük, vagy nem velük foglalkozol, nem azt jelenti, hogy nincsenek.
Én pl nem vagyok plázacica (egy egyszerűbb rocker csaj vagyok) és egyetemre...akkor most nő nem vagyok?
Rengeteg "egyszerű, kedves és jó humorú" lány van.
Rossz helyen keresgélsz max ;)
Nem csak ribancok léteznek, nem kell minket ilyennek beállítani.. ne általánosítgass.. mert ennyierővel csak "páwa" srácok vannak, pedig tudom h vannak normálisak is, de én is mondhatnám ezt, mert rengeteg "páwa" van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!