Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha a csaj azt mondta úgy nézek ki mint taylor lautner?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 00:08
11/30 A kérdező kommentje:
mármint h vmi csaj írna h az ennyire szar? bocs nem vágom a témát
2011. aug. 10. 00:14
12/30 anonim válasza:
azt,hogy úgy nézel ki, mint taylor lautner! :D
de mivel ő jópasi, igen, jól :D
14/30 A kérdező kommentje:
ezt ugye vmi csak írta
2011. aug. 10. 00:15
15/30 A kérdező kommentje:
ez inkább vmi elb@aszott cigány-indián sztem dehát én nem vok csaj
2011. aug. 10. 00:16
16/30 BlacktigerXXX válasza:
kezdő b*zi vagy a gőzfürdőben. azt jelenti
17/30 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti mikor azt mondják SP-nek béke feje van és erre a válasz az, hogy nem SP-nek van béka feje hanem minden békának SP feje van. Nekem ezt..
18/30 anonim válasza:
Lányként azt jelenti,hogy hasonlítasz rá. És egyébként kva jól nézel ki, ha tényleg. :)
19/30 anonim válasza:
Nehogy már a lányoknak az ilyen alakok jöjjenek be. :D
20/30 anonim válasza:
Azt, hogy csúnya vagy. :S
Nah jó, viccet félre téve, szerintem veheted nyugodtan bóknak. :D Nekem mindenesetre nem jön be az a... valami; fiúnak nem csúfolnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!