Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elég érdekesre sikeredett a randim! "Ez" normális dolog?
Régóta tepert a srác,ő 39 én 24!
Volt már 14 évvel idősebb barátom,nem is volt ezzel probléma,szóval gondoltam az az 1 év ide vagy oda,nem számít!
Nem volt nagy lángolás a randi alatt,nem éreztem,hogy kettőnkből bármi is lehetne,de akkor is padlóra tett,amikor csak úgy poénosan elsütötte,hogy van egy 21 éves lánya!
Csak úgy mellékesen!
Lehet valaki a 15 év korkülönbséget is betegesnek tartja,de ettől már én is padlót fogtam!
Kerültetek ti már hasonló szituba?
most gondold át logikusan a dolgot, szerinted az a nem normális ha egy 40 éves férfinak nincs gyereke? jó hát fiatalon sikerült, de ekkora korkülönbséggel, mindenkéépen egy hozzád hasonló korú gyereknek lennél a pótmamija. szerintem ez teljesen normális.
bár ettől függetlenül szerintem teljesen igazad van. én is kiakadnék.
2 éve ismerem a srácot!
Nemegyszer beszélgettünk,és nemegyszer próbálkozott be nálam,de most mondtam neki csak igent a randira!
Már az is meglepett,hogy 39!
Én max 35nek saccoltam,de ez a gyerekdolog??????
Nekem van egy 4 éves lányom.Nem messze lakik a játszitól,ahová járni szoktunk,szóval ő látott engem eleget a kicsivel,de neki meg se fordult a fejében szólni!
Tegnap este óta dől belőlem a nevetés,mert iszonyat hülyén érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!