Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap elég érdekesre sikerede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap elég érdekesre sikeredett a randim! "Ez" normális dolog?

Figyelt kérdés

Régóta tepert a srác,ő 39 én 24!

Volt már 14 évvel idősebb barátom,nem is volt ezzel probléma,szóval gondoltam az az 1 év ide vagy oda,nem számít!

Nem volt nagy lángolás a randi alatt,nem éreztem,hogy kettőnkből bármi is lehetne,de akkor is padlóra tett,amikor csak úgy poénosan elsütötte,hogy van egy 21 éves lánya!

Csak úgy mellékesen!

Lehet valaki a 15 év korkülönbséget is betegesnek tartja,de ettől már én is padlót fogtam!

Kerültetek ti már hasonló szituba?

2009. ápr. 11. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Ez lol...
2009. ápr. 11. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

most gondold át logikusan a dolgot, szerinted az a nem normális ha egy 40 éves férfinak nincs gyereke? jó hát fiatalon sikerült, de ekkora korkülönbséggel, mindenkéépen egy hozzád hasonló korú gyereknek lennél a pótmamija. szerintem ez teljesen normális.

bár ettől függetlenül szerintem teljesen igazad van. én is kiakadnék.

2009. ápr. 11. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ettől engem is újra kellett volna indítani mint a windows-t. ok, azt még megérteném, hogy fiatalon lett apa, na de hogy egy nálam 3 évvel fiatalabb lánynak legyek a mostohaanyja?? na neee, ez teljesen abszurd...
2009. ápr. 11. 11:28
 4/9 A kérdező kommentje:

2 éve ismerem a srácot!

Nemegyszer beszélgettünk,és nemegyszer próbálkozott be nálam,de most mondtam neki csak igent a randira!

Már az is meglepett,hogy 39!

Én max 35nek saccoltam,de ez a gyerekdolog??????

Nekem van egy 4 éves lányom.Nem messze lakik a játszitól,ahová járni szoktunk,szóval ő látott engem eleget a kicsivel,de neki meg se fordult a fejében szólni!

Tegnap este óta dől belőlem a nevetés,mert iszonyat hülyén érzem magam.

2009. ápr. 11. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
majd elmentek 2en csajos bulira^^
2009. ápr. 11. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Legalább nem neked kell felnevelned.
2009. ápr. 11. 11:51
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Neki 18 évesen volt lánya,Neked 20.Mi a gond??Ekkora a korkülönbség.Ha szeretitek egymást nem számít.őszinte volt,és nem később esik a nyakadba a nagylány.Most még dönthetsz.A 15 év korkülönbséget kell elfogadni,mert mikor Te 40 leszel,Ő 55
2009. ápr. 11. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Húú, hát én is padlót fogtam volna. Viszont ha lesz belőle valami, akkor a lányát ne anyaként, hanem inkább barátnőként kezeld. Elég hülyén nézne ki másképp. :)
2009. ápr. 11. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én most belegondoltam, hogy a pasi lányának szemszögéből milyen lehet a szitu. ne aggódj, amint tudomást szerez rólad, ő is legalább annyira padlót fog majd, mint te... lehet, hogy őrülten féltékeny lesz rád, erre készülj fel. de ha ügyesen kezeled a helyzetet, sok türelemmel, akkor tényleg elképzelhető, hogy jó barátnők is lehettek akár.
2009. ápr. 11. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!