Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményed arról ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról ha egy férfi rettenetesen cinikus, mindent, mindenkit kiröhög, kicsúfol ami/aki valami ok miatt nem tetszik neki?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 15:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
igy van!
2011. aug. 9. 15:54
 12/31 A kérdező kommentje:

"Az ilyen emberek rettenetesen keserűek.

Lehet, hogy sok bántás érte az életben és így próbál védekezni, hogy egyszerűen "kőszívű" lesz, gondolom nem táplál sok kedves érzelmet senki iránt.Próbálja visszaadni azt a fájdalmat amit az életete során magábagyűjtött és elfolytott."

Igen eléggé sok bántás ért már ez igaz,de igenis tudok kedves érzelmeket táplálni,nagyon is. Visszaadni a rossz dolgokat pedig csak annak próbálom,aki megbántott.

2011. aug. 9. 15:59
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha valakinek cinikus a humora, ironikus a természete, azt szeretem (amíg nem engem vesz a nyelvére). De olyasmi típusú férfivel (amit leírtál abból következtetek), mint te, nem érezném magam biztonságban. Vannak bizonyos dolgok, amiket meg kell állni szó nélkül, és nem kell verekedésbe bonyolódni. Akármennyire "álmaimpasija" lennél is, emiatt biztos, hogy nem jönnék össze veled. Próbálj maximálisan úriember lenni, és úgy oltogatni, az szexi:) De eközben ne keveredj bajba.

Aki írta, hogy az ilyen ember keserű..nos a te soraidból tényleg ez jön le, lehet hogy nem is vagy ilyen, de ha randiznánk, nekem is ez jönne le.

20/N

2011. aug. 9. 17:20
 14/31 A kérdező kommentje:

"Próbálj maximálisan úriember lenni, és úgy oltogatni"

Egy ideje ezen fáradozok :)

A verekedést nem én kezdeményeztem.

2011. aug. 9. 17:23
 15/31 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de aki azért megver valakit, mert az véletlenségből ráfújja a füstöt, az nemhogy úriember nem lesz soha, hanem pszichiátrián kellene, hogy kezeljék, és jó esetben a végére lehet belőle ember, addig egy ketyegő bomba, aki életveszélyes a társadalomra.
2011. aug. 11. 13:43
 16/31 anonim ***** válasza:

13:43

nem érted hogy a másik csávó ment oda verekedni?

2011. aug. 11. 13:56
 17/31 anonim ***** válasza:

13:56 vagyok

egyébként, én is eléggé cinikus illetve szarkasztikus vagyok, jó kilátások 16 évesen...

2011. aug. 11. 13:57
 18/31 anonim ***** válasza:

Az a véleményem az ilyen emberekről, h jól jönne nekik egy kis nevetés, meg szeretet. :))

Amikor nem voltam rendben magammal, én is mindenkit leszóltam amolyan poénosan, de bántó volt. Úgyhogy most már igyekszem szeretni magamat és nem is szólok be annyira, mint régen. :))

2011. aug. 11. 14:11
 19/31 A kérdező kommentje:
Nemetésből van elég!! :D
2011. aug. 11. 15:27
 20/31 anonim ***** válasza:
Valóban?
2011. aug. 11. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!