Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi tegyek? Ez elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tegyek? Ez elég érdekes =)

Figyelt kérdés

Csajommal 1 honapot jartunk, amikor eldontottuk h elmegyunk egyutt egy taborba. Két héttel a tábor elott szakított velem, mondván, hogy már nem szeret. A táborban bunkó volt velem, ezért pihentettem a visszapróbálkozást hozzá, és benéztem egy másik csaj bandához és nagyon jóba lettem egy csajjal. Sokat beszélgettunk és neki is a táborban volt az exe. Mondta, hogy nem tud elszakadni tole, de ahogy észrevettem nagyon bejovok neki. Azt vettem le, hogy valszeg akar valamit, de nem most. A volt bnom egy másik sráccal kavar, de mog nem taliztak, és a srác egy bunkó. Nem tudok donteni e ketto kozott, mert ahogy az exemet ismerem vissza fog akarni jonni hozzám, de a tábori csaj még mindig érez vmit a volt pasija után, szval lényegében egy cipoben járunk. Várjak az exemre? Várjak a tábori csajra? Esetleg mindkettore eztán kialakul? =)

ex bnom:14 én:15 tábori csaj:16 exe:18 :D

2011. aug. 7. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
A megoldás nyilvánvaló. Keress egy harmadikat.
2011. aug. 7. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben az elmondásod alapján a tábori csajt várnám, ha az exed vissza akr jönni fogadd, el aztán ha a tábori csaj is akkor dobd az exedet, aljas dolog de én kívülről így látom :) 17/F
2011. aug. 7. 23:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem tábori csaj. Te csak akkor vagy jó az exnek, ha nincs más?!
2011. aug. 7. 23:45
 4/8 anonim válasza:

máté te vagy az?? de most komolyan?

am szerintem is a tábori csaj mert ha már 1x aztmondta h nem szeret akkor nem tűnik valami megbízhatónak vagy nemtom :P

2011. aug. 7. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
ez valóban elég érdekes. h fogok most aludni?! cool story bro!
2011. aug. 7. 23:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, de tényleg =) azért még páran dobhatnának néhány sort.
2011. aug. 8. 11:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja, és nem Máré vagyok :D
2011. aug. 8. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:

dearanyos vagy =DD..

szerintem a tábori lánnyal próbálj meg jobban összeismerkedni..hívd el valahova(:

2011. aug. 8. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!