Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdeményezhet a lány? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezhet a lány? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
persze,már egy modern világban élünk!hajrá! persze ha te vagy a lány:))
2009. ápr. 10. 13:07
 2/10 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány
2009. ápr. 10. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
nyugodtan:) bár sztem akármelyik századba vagyunk, a fiúknak kéne kezdeményezni.
2009. ápr. 10. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ha arra gondolsz, hogy társadalmilag elfogadott-e, hogy egy lány kezdeményezzen, akkor igen. viszont a kiszemelt férfipéldány nem biztos, hogy értékeli, ha ő a becserkészett vad, ez teljesen egyénfüggő. én speciel örülök neki, ha egy csajból azt váltom ki, hogy meg akar szerezni, de van nem egy olyan ismerősöm, aki nem tudna komoly kapcsolatot létesiteni olyan nővel, aki "tepert utána".
2009. ápr. 10. 13:23
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
inkább provokálja ki ügyesen és titokzatosan a kezdeményezést a fiúból :D (nekem eddig bevált ;)) (23/L)
2009. ápr. 10. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
kedves előző válaszoló: RISZPEKT :D
2009. ápr. 10. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
kedves előző válaszoló vagyok... köszi, de miért is? :D
2009. ápr. 10. 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:
ha semmi tartás benned tedd ezt hamar repülni fogsz!!!*
2009. ápr. 10. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Én örülnék neki. Nem is kicsit!
2009. ápr. 11. 01:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok,de nem szeretek kezdeményezni.Ha ő jelez,én visszajelzek neki,de megvárom,míg ő lép.Mert ha én kérdezném meg,akkor valahogy mindig az lenne bennem,hogy mi van,ha nem szeret annyira,csak szánalomból jár velem(nem,nincs önbizalomhiányom:D),vagy hogy csak villogjon,vagy úgy fogja fel,hogy egyefene,úgysincs csajom,ez megteszi...

Viszont ha ő kezdeményez,akkor nyilván nem csak úgy,mert nincs jobb dolga:D

2009. ápr. 14. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!