Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent? (légyszi sok választ)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent? (légyszi sok választ)

Figyelt kérdés
van egy pasi aki bejön, két évvel idősebb. Nekem nagyon bejön, de félek, hogy félre értelmezem az ő jeleit. Kiszokott hívni sétálni, sokszor rámír facebookon, volt, hogy hívott buliba (de lehet, hogy csak poénból?) élőben viszont, ha utcán találkozunk csak köszön, ha ottvan mondjuk egy haverja. tudom most azt mondjátok, hogy szokásos pasi, hogy fél a haverok előtt meg ilyenek..de nemtudom.. furcsa.. suliban is csak köszön, bár mindig mosolyog hozzá, vagy inkább vigyorog:D Ha ketten vagyunk, nagyon aranyos. Ebből mire következtettek? És ha bejövök neki, hogyan adhatnám a tudtára, hogy számomra sem közömbös?
2011. aug. 6. 23:07
1 2
 11/18 mimano ***** válasza:

Hívd el sétálni a parkba, üljetek le egy padra, hajolj a füléhez és súgd bele: én vagyok a batman!

Tuti siker.

2011. aug. 6. 23:51
 12/18 anonim válasza:

Ha fél kezdeményezni, lépj te. Ki tudja, milyen szép kapcsolat lesz ebből ha összejöttök.

Minden kezdet nehéz.

2011. aug. 7. 10:17
 13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat. :) majd még kiderül milesz..
2011. aug. 7. 10:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Jah a fiúnak kéne kezdeményezni, de szerintem annak csak örülne, ha te beszélnèd meg vele.
2011. aug. 7. 11:02
 15/18 anonim válasza:

am szted ő sejti,h bejön neked? m lehet,h azért viselkedik így,m bizonytalan abban,h összejönnél-e vele...

am sztem lépjél mindenképp vmit,m én is voltam hasonló helyzetben, de nem léptem,pedig páran mondták,h sztük tetszem neki. és most az a pasi 2 hónapja együtt van egy másik lánnyal,akit VOLT-on ismert meg...

2011. aug. 7. 17:49
 16/18 A kérdező kommentje:
de hogyan lépjek??
2011. aug. 7. 23:10
 17/18 A kérdező kommentje:
ja amugy nemtudom, hogy bejövök e neki..vannak olyan jelek..de nemtudom eldönteni..
2011. aug. 7. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Mond ezt: "Szia! Nem lenne kedved valamikor elmenni moziba velem?"
2011. aug. 7. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!