Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent? (légyszi sok választ)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent? (légyszi sok választ)

Figyelt kérdés
van egy pasi aki bejön, két évvel idősebb. Nekem nagyon bejön, de félek, hogy félre értelmezem az ő jeleit. Kiszokott hívni sétálni, sokszor rámír facebookon, volt, hogy hívott buliba (de lehet, hogy csak poénból?) élőben viszont, ha utcán találkozunk csak köszön, ha ottvan mondjuk egy haverja. tudom most azt mondjátok, hogy szokásos pasi, hogy fél a haverok előtt meg ilyenek..de nemtudom.. furcsa.. suliban is csak köszön, bár mindig mosolyog hozzá, vagy inkább vigyorog:D Ha ketten vagyunk, nagyon aranyos. Ebből mire következtettek? És ha bejövök neki, hogyan adhatnám a tudtára, hogy számomra sem közömbös?
2011. aug. 6. 23:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
túl hosszú.leszarom.
2011. aug. 6. 23:10
 2/18 Daniel222 ***** válasza:
Leülünk,egy kakaóskávé társaságában,és megbeszéljük oké?
2011. aug. 6. 23:11
 3/18 A kérdező kommentje:
sugárzik az értelem :DDD
2011. aug. 6. 23:11
 4/18 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy sok választ akarsz. Tessék: +1
2011. aug. 6. 23:12
 5/18 A kérdező kommentje:
ez nem igazán tekinthető válasznak, mivel nem ad magyarázatot a kérdésre :)
2011. aug. 6. 23:13
 6/18 Daniel222 ***** válasza:
na iszunk?
2011. aug. 6. 23:14
 7/18 anonim ***** válasza:

Na jó, akkor írok rendes választ:D

"Kiszokott hívni sétálni, sokszor rámír facebookon, volt, hogy hívott buliba"

Ezek alapján arra következtetek, hogy te is bejössz neki.

2011. aug. 6. 23:15
 8/18 anonim válasza:
Háát ezek alapján nem biztos sajnos. Lehet, hogy csak egy nagyon jó barátként tekint rád. :/ Tőle kéne megkérdezned vagy valaki olyas valakitől megkérdezned akivel jó a kapcsolata.
2011. aug. 6. 23:26
 9/18 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy te többet akarsz tőle...
2011. aug. 6. 23:28
 10/18 A kérdező kommentje:
de én vagyok a csaj.. hogyan mondhatnám meg neki?
2011. aug. 6. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!