Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy második randin belenyúltam a lány bugyijába?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és most volt a második randim 1 lánnyal és smárolás közben megujjaztam a pályaudvaron és ez nem volt rossz döntés szerintetek?2011. aug. 6. 22:45
31/52 A kérdező kommentje:
;)
2011. aug. 7. 00:21
32/52 anonim válasza:
most komolyan ezen mi lenne a kamu?:D
33/52 A kérdező kommentje:
nemvágoom h ez méér lenne kamuu
2011. aug. 7. 00:32
34/52 anonim válasza:
remélem biszexek vagytok.ha érted mire gondolok.
azt azért remélem vágja mindenki hogy ha a kérdés az lenne:"16 éves fiú vagyok és most volt a második randim 1 fiúval,és smárolás közben kivertem neki...." akkor mindenki fújolna(én is :D)és nem azt ajánlaná mindenki,hogy 3-masba csinálják(ahogy én is :D)
16/F
35/52 anonim válasza:
előző vagyok:
szerintem nem gáz,legalábbis én nem nézlek le érte.
36/52 anonim válasza:
Hallod!
Igen ez kamu méghozzá Hélium a javából!!!!!
37/52 anonim válasza:
Ha én Budapesten laknék marhára nem érdekelne melyik kerületben lakik-.-" Meg amúgy kedves kérdező hol van Bp? Mert szívesen elmennék Bp-re, de én csak budapestet ismerek. Ha ez értelmes akkor én meg Ny-ben lakok, de komolyan. Voltál már Ny-ben? Tök jó hely! Ajánlom! Gyere és akkor én is megyek Bp-reXD
38/52 anonim válasza:
utolso valaszon tizperce siroooooooooook ! :" ))))))
bp nem létezik ? : DDDD
39/52 anonim válasza:
kedves utolso, kerlek fogj egy tizforintost, es nezd meg, hogy mi van a '10 FORINT' ala irva ; )
16L
40/52 anonim válasza:
Max Bp. így létezik :DDDD
Én is Bp-n lakok :D
Akkor hontalan csöves lennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!