Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intelligensebb lányok, mit írjon nektek egy férfi/fiú facebookon ha szeretne veletek megismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretném magam égetni fölösen, de mivel bulizni nem sűrűn jártok, és a többség (bocsi Rozika)hülyébb mint a kutyám, így lehetetlen kiszúrni titeket a sok lány közül. Az IKU fájtot pedig nagyon unnom már, máshol meg elég idióta dolog leszólítani valakit, szerény véleményem szerint. :) Nem tanulok már, így a legkézenfekvőbb lehetőség is kizárva. Szóval, mi az amire válaszoltok, és nem az jön le, tévesen, hogy aggszűz kanos gyökér vagyok mint a többség aki neten csajozik? 20/f2011. aug. 6. 14:03
11/16 anonim válasza:
Ja, hogy "menő" szöveget akarsz? bocsi akkor nem tényleg nem jó az, hogy szeretnélek megismerni, [ami mellesleg szerintem kezdetnek elég lenne, a többi meg majd jönne magától, és teljesen normális ismerkedési szöveg, ami egy 20éves fiútól elvárható] írd inkább azt, hogy mennyi a fizetésed, és hogy d.gni szeretnél, mert ma ez a "menő".
(2. válaszoló)
(20/L)
12/16 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy menő szöveg kell? :) Egyébként is, akinek intelligens lányra lenne "igénye", az miért akarna menő lenni? Egyszerűen csak valami bővebbre, furfangosabbra, viccesebbre gondoltam. :) Ennyi az egész. Mindenesetre így marad a fantáziám, aztán lesz ami lesz. Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 6. 16:50
13/16 anonim válasza:
"Szóval nem hinném, hogy egy 20 éves fiútól menő lenne egy ilyen"szeretnélek megismerni" szöveg. "
itt írtad...
14/16 anonim válasza:
De ha nem is pont "menő", attól még pl. nálam, és szerintem sokaknak is tetszene egy lényegretörő üzenet. Írtam azt is, hogy mit írj mellé, igaz, csak 1 pl-t.
15/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, igazad van, de nálam a menő az szleng. Kb annyit jelent, hogy nem jó ötlet. :) Felpontoztalak. Írtam is egy lánynak, akit régóta néztem mert szimpatikus...lényegretörően, kíváncsian várom a válaszát. :D Ha bejön ezer hálám, egy helyen lakunk, de életemben nem láttam még.
2011. aug. 6. 20:25
16/16 anonim válasza:
Okés! sok sikert! :) Én spec. csak azért írtam, mert én szeretem, ha valaki lényegretörő, nem pedig egy versbe szedi hogy mit is akar, de szerintem sokan vannak még így. (Persze szeretem a verseket, csak a pl. kedvéért írtam.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!