Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? (lent bőv. )
Figyelt kérdés
Nemsokára lesz egy kirándulás, amin ott lesz az a lány is akivel össze szeretnék jönni. Hogyan közeledjek hozzá, hogy hajtsak rá? Hogyan tudnám megtudni, hogy lehet-e valami köztükn, hogyan tudnám meggyőzni, hogy lehet:) Hogyan maradjak vele kettesben, hogyan flörtöljek vele és a többi? Még nem volt barátnőm, nem tudom hogyan csináljam... bizonytalan vagyok, segítsetek:)
Jajezolyanaranyoos^^ na akkor jó, akkor mondhatod, hogy csinos.:) önbizalomnövelésképpen állj atükör elé, és keresd magadban azt, amit a legtökéletesebbnek találsz... aztáán azt, amit nem. ami nem tetszett, alaposan nézd át újra, és mondogasd, hogy jól nézek ki...jól nézek ki...jól nézek ki...szóval. ismerős ügy, énmég nemis csókolóztam soha :éé demégfiatalvagyok :) és velemis az volt, hogy tökre paráztam a sráctól, pedig nem volt nagy durranás. mi lányok nem olyanok vagunk, mint az ördögök...nekünk is van szívünk tehát...biztos nem fog hülyének nézni egy pár bók, szemezéés ilyesmi miatt ;D
2011. aug. 5. 20:36
12/31 Ellcsi válasza:
Na meg egyidős veled a lány? az is fontos..
nemtom milyen pasijai voltak eddig ha volt egyáltalán, mert tudod ilyen idősen a csajok jobban buknak az idősebbekre xD
ez a természetes..
de mindig vannak kivételek:)
Mi is voltunk már ilyen helyzetbe :P csak én "fiatalabban" pár évvel ezelőtt:P de általában én kezdeményeztem lány létemre mert akik tetszettek sose mertek odajönni hozzám nyuszik voltak :P
2011. aug. 5. 20:36
13/31 A kérdező kommentje:
csók sem volt nekem sem... még^^ és a tükröst kipróbálom köszi:D ja hát igen amikor szar kedvem van akkor pl. azt gondolom hogy "úgyse kellek neki, szar vagyok, semmi esélyem nála" meg ilyenek... pedig lehet h közbe ő ugyanúgy izgul ha meglát stbstb.... ezt kéne megtudni:)
2011. aug. 5. 20:38
14/31 A kérdező kommentje:
egyidős velem, és egy sráccal jártak pár napig (szintén egyidős volt vele) szóval az szinte semmi.... előtte nem ismertem, de szerintem nem volt sok kapcsolata neki sem. És igen, ilyenkor a többség 17+-os fiúkra bukik, de ő nem ilyen szerintem:)
2011. aug. 5. 20:39
15/31 Bogee123 válasza:
azt sose tedd! ne mondd azt, hogy úgyse kellesz neki, mert akkor teljesüül...énaztnemakarom :) remélem nem lesz ütődött a lány és nem szalaszt el :D öcsém ha nekem ilyen pasi jutna majd a gimiben..((: a csókot illetően...azzal sincsen semmi baj. még időben vagy és ha pont azzal a lánnyal lesz meg, akkor tudod milyen jó érzés lesz? feledhetetlen:)
2011. aug. 5. 20:41
16/31 Ellcsi válasza:
Hát hallod jol mondod xD akk lehet h ő epp bukna rád :p csak figyeld a jeleket,
na meg sztem azért ne ess tulzásba se a nyomulással..h ne mindig logj rajta ne minden áron akard megszerezni,hanem kicsit állj le vele néha h ő is probálkozzon h neki se legyen sima menet :p ha érted mire gondolok.. mert az uncsi lenne ha csak végig utána futkosnál :)
Am én is 15 vagyok és már 8 honapja járok egy nálam 5 évvel idősebben (20) :D de szeretem és ő is engem ugy h ez a lényeg :P ha kölcsönös a dolog csak ugy működhet :)
2011. aug. 5. 20:44
17/31 A kérdező kommentje:
nem fogom, de gondolom te is voltál már rossz passzban... akkor semminemjó és az agyad csak úgy ontja a hülyeségeket...:) De jó látni, hogy így még ha csak látatlanban is, de "kellek" valakinek... ezt jó tudni^^
2011. aug. 5. 20:44
18/31 A kérdező kommentje:
mostis csak azért van jó kedvem mert van jó zene amit hallgathatok, és most fedeztem fel:) Muzikális vagyok:D
már pár hónapja érzem, hogy szar így egyedül;(
2011. aug. 5. 20:46
19/31 Bogee123 válasza:
van még időm, tedd fel,amit még tudni szeretnél...egyébként mikor lesz a kirándulás? tudok jól intézkedni, könnye barátkozom...szóval 15 éves a láány? :)
2011. aug. 5. 20:46
20/31 Bogee123 válasza:
ha nem is látom akülsődet...azt látom hogy a belsőd széép, azzal nincs gond.(Y)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!