Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csináljam? (lent bőv. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? (lent bőv. )

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz egy kirándulás, amin ott lesz az a lány is akivel össze szeretnék jönni. Hogyan közeledjek hozzá, hogy hajtsak rá? Hogyan tudnám megtudni, hogy lehet-e valami köztükn, hogyan tudnám meggyőzni, hogy lehet:) Hogyan maradjak vele kettesben, hogyan flörtöljek vele és a többi? Még nem volt barátnőm, nem tudom hogyan csináljam... bizonytalan vagyok, segítsetek:)

15/f

2011. aug. 5. 19:59
1 2 3 4
 1/31 Ellcsi ***** válasza:

Hát figyeld meg először is h ő is ugyan ugy érdeklődik e felőled. elárulja az is ha rádmosolyog,v ha elforditja a fejét.Ha egyedül látod menj oda hozzá, és probálj közvetlen kérdéseket tenni felé(szia. h vagy? mizujs?) stb. :) lehet h a csajszi is zavarba lesz főleg ha te is tetszel neki :p ha kedves vagy vele és odafigyelsz rá sztem felfigyel majd rád.És csak várd ki a pillanatot h mikor hagyják ott a bnői,ha viszont mindig van valakivel akk kérd el tőlük hivd külön :) persze csak ha elég merész vagy hozzá sok sikert ;)

15L

2011. aug. 5. 20:16
 2/31 Bogee123 ***** válasza:

Szia.:)

A lányok, mint tudjuk, imádják a bókokat. Legyél a közelében, szemezz vele, mosolyogj, de ne röhögj, hanem szelíden csak mosolyogj. Ha ő is néz akkor oké, ha visszamosolyog, még jobb. Szerintem amikor megy az osztály csordaszerűen valahova, akkor keresd meg szemmel és "véletlenül" menj neki, ezt ki tudjátok fundálni még a haverokkal. Mondj annyit, hogy Jaj bocsii :) és ez olyan cukii...nagyon szurkolok...amikor max egy barátnője van mellette, akkor hívd el és kérdezhetsz olyat is, amit már tudsz, mert mi lányok imádjuuk, ha a srácok kis esetlenek;) Nagyon-nagyon szorítok, remélem sierül.

Sok szerencsét,

Egy fiatal lány.^^

2011. aug. 5. 20:17
 3/31 A kérdező kommentje:
hát ezis a baj h nem vagyok merész ;( Hogy tudnék önbizalmat szerezni?
2011. aug. 5. 20:18
 4/31 A kérdező kommentje:
és köszi az összes eddigit rendesek vagytok:) Úgy irigylem azokat, akik csak úgy oda tudnak menni bármilyen csajhoz és csak úgy dumálni vele, meg ilyenek... én nem vagyok ilyen:/
2011. aug. 5. 20:19
 5/31 Ellcsi ***** válasza:

Pedig az önbizalom az nem árt csak mértékkel..

sajnos sok pasit ismerek aki bűn ronda mégis akkora önbizalma van és nincs is mire büszkének lennie..

Am a megjelenésed is számit. tudod h van az a mondás:

"Külső megfog, belső megtart"

2011. aug. 5. 20:22
 6/31 Bogee123 ***** válasza:
Olyan kis esetlen vaagy :DD nembaj...én utálom az olyanokat aki odajön és szia cica van gazdád meg ilyenek...önbizalmat abból nyersz, ha beszélgetsz olyan emberekkel, akiket szeretsz, és azoktól bókokat kapsz Az nyilván mindenkinek jól esik...olyan hihetetlen h még egy 15 éves is tud cuki lenni :) biztos szép csaj lehet. Beszéld be magadnak, hogy össze fogsz jönni vele, meg hogy oda fogsz tudi menni hozzá..ha még kérdésed van, írd lee.;))
2011. aug. 5. 20:22
 7/31 A kérdező kommentje:
szép? nem, ő gyönyörű:) annyi kérdésem van még... köszi az eddigieket is... de tényleg tippek kellenének hátha attól megjön az önbizalmam:) Mivel bókoljak, ti lányok mit szerettek?
2011. aug. 5. 20:27
 8/31 Ellcsi ***** válasza:

Hát igen :p mindennél van jobb.

a szépvagynál - a gyönyőrű

Hangsulyozd ki h mi a legszebb rajta.

csak ne azt mond h szép a szeme xD

inkább h csak ő tud ilyen szépen nézi velük :P

szoval ne sablon dumát hanem ami benned van :)

akk h jol áll neki ez a ruha,v h klassz a haja ;)

2011. aug. 5. 20:30
 9/31 Bogee123 ***** válasza:
Imádom, ha azt mondják, hogy szépek a szemeim...vagy hogy milyen csinos vagyok...(nekem sincsen sok önbizalmam, sokszor mondják, milyen szolid vagyok) meg azt szereti még sok lány, ha megdícsérik jó alaposan. De ha túlzásba viszik, akkor talpnyalónak szokták nézni a csajok a srácokat. A lány vékony, vagy ideális inkább? vagy husii?? :)
2011. aug. 5. 20:31
 10/31 A kérdező kommentje:
jaj lányok olyan aranyosak vagytok hogy itt válaszolgattok nekem:) Sportol, szóval nincs semmi fölösleg rakta, de nem is túl vékony:) Ideális... mindenben, komolyan:)
2011. aug. 5. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!