Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen bele vagyok zúgva egy srácba. Probléma: Nem ismerem. Tudom, hülye vagyok, de van esélyem nála?
Teljesen bele vagyok zúgva egy srácba. Probléma: Nem ismerem. Az életben nem beszéltem vele. Persze, hallottam már beszélni, és tök jófej. De egyáltalán nem ismerem... Ez az a rész hogy tök hülye vagyok. Légyszi ne írjátok azt, hogy csak rajongás mert nem így van. Felettünk lakik egy utcával, és sokszor látjuk egymást a buszon (Igazából rendszeresen egy busszal jövünk kedden, régebben nem mindig azzal járt, most meg mindig fent van, és én is, ha nincs dolgom akkor is beutazok a városba, majd vissza, csak hogy lássam) de ő kb. 3 évvel idősebb nálam (Így kinézetre megítélve, de biztosan nem tudom)én 14 vagyok.. Ő olyan 17 körül lehet.
Na a lényeg: Bármikor látom, mosolyra áll a szája... Én már annyira megszoktam, hogy már azt gondolom hogy alapból így áll a szája. Viszont mások szerinte egyértelműen mosolyog rám. Meg amikor felszállok a buszra és mondjuk a másik oldalra ülök, akkor a fejével kifelé néz, viszont a szemével "észrevehetetlenül" néz. Amikor előttem ment, már többször visszanézett... Ezt normál esetben már tök egyértelmű jelnek venném, de egyszerűen nem tudom elképzelni hogy egy ILYEN srácnak egyáltalán bármennyire is tettszem. Megszólítani persze nem merem. Pedig ilyen esetekben általában nem vagyok félénk, de vele szemben nagyon. Már fél éve nagyon tetszik a srác. Páran azt mondják hogy szerintük én cs*sztem el mert mosolyog rám én meg nem mosolyogtam vissza. ÁÁÁÁ egyszerűen annyira össze vagyok zavarodva. És a szünet miatt nem is fogom látni :S Szerintetek van esélyem nála? És mit csináljak? Na abbahagyom, mert összevissza írok már :S
Hát lehet, hogy tetszel neki, lehet, hogy nem. Látatlanban nehéz tanácsot adni. azért mondom, mert fiatal koromban én is volt, hogy beleképzeltem dolgokat a semmibe, de aztán volt olyan is, hogy nem.
Szerintem legközelebb mosolyogj visza rá, vagy legalábbis szemezz vele. Ha látja, hogy tetszik neked vagy legalábbis ránézel legalább, akkor talán majd kezdeményez.
Sok sikert! :)
Először is köszi mindenkinek.
Csak mások szerint mosolyog, de én valahogy ezt nem tudom elhinni. Mármint senki nem mosolyoghat MINDIG...
Egyelőre nem próbálom meg leszólítani, egyszer csak mellette volt hely, és azt hittem az feltűnő lenne ha leülök mellé. Persze utólag nagyon megbántam, de élesben nagyon rossz vagyok :S
Az biztos, hogy félénk, mert ahogy hallottam beszélni, nagyon szerény. De egyszerűen nem tudom elképzelni hogy egy ilyen srácnak akár egy picit is tettszem :S Amúgy mások szerint nem jó pasi. Én viszont nem értem, hogy miért nem döglenek utána a lányok :D
Igazából simán leszólítanám, ha annyi idős lenne mint én... Csak félek hogy "hugyos"-nak nézne :S
Mégegyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!