Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet találkozni hazaszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találkozni hazaszerető, erkölcsös lányokkal?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
parlamentben biztos nem.
2011. aug. 4. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
hogy hol, azt nem tudom. azt viszont igen, hogy léteznek. lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz. számodra egyébként mit jelent a hazaszerető lány mint olyan?
2011. aug. 4. 17:44
 3/9 Moszuke ***** válasza:
65%

hazaszeretet? ez nem alap egy emberben úgy általában?.. az 1 másik dolog, hogy ki-e mutatja ezt az ember vmiféle tüntetésen meg egyéb szélső jobbos dolgokkal. mert aki szereti a hazát az nyilván nem szeret minden oda nem illő dolgot. ergo szélső jobbos.. (hogy a média szavaival éljekxD)

minden értelmes ember szereti a hazáját. ki így, ki úgy.

neked szélső jobbos lány kell, nekem ez a sanda gyanúm. o.O

vagyis magyarul olyan aki "kimutatja" a nagy magyart magában.

na mind1.. végül is csak kötekedni jöttem a kérdéssel kapcsolatban.. amúgy meg hát menjél ilyen helyekre ahol ezek as népek gyülekeznek, haverkodj és majd összejön vmi.

2011. aug. 4. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
én tudok egy biztos helyet! néptánc órkáon, táncházban! ott biztos!!!
2011. aug. 4. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
tehát szélsőjobbos? mert akkor ilyen rendezvényeken keresgélj...
2011. aug. 4. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
az utcán. például.
2011. aug. 14. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kárpátia koncert, Jobbik gyűlés, cigányüldöző-partyk, ezeken hemzsegnek a "hazaszerető" lányok és fiúk.
2011. aug. 14. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem értek egyett az előttem szólókkal.

Hazaszerető,erkölcsös lányt überszittyaqrvanagymagyar rendezvényeken,koncerteken nem fogsz találni ott van néhány csaj akik álltalában már a fél bandának megvoltak mivel nem sok lány van köztük azon a kevésen ossztoszkodnak.bejáratos voltam ezekbe a körökbe,onnan tudom.

Csonkaországban amúgy is nehéz ilyet találni-az erkölcsi hanyatlás miatt-de nem lehetetlen.

Erdélyországban job eséjeid volnának.

Legjobb szerintem,ha a gyülekezetedben nézel körül biztos vannak különböző összejövetelek istentiszteleten/misén kívül ahol ismerkedhetsz.Részt vehetnél a gyülekezeted életében,segíthetnél.Nem tudom mennyi idős vagy,lehetnél cserkész is akár ott nagyon sok ilyen lány van.

De a táncház,népdalkör se rossz.

Nem tudom pontosan te mit értesz hazaszeretet meg erkölcs alatt.

Én magamból kiindulva olyan lányra gondoltam aki ápolja a hagyományainkat és ezt föl is vállalja például az öltözködésével hogy nőiesen öltözködik tanul hímezni stb.

De ha neked olyan kell aki úgy öltözködik mint egy férfi (bakancs stb) és turult tetováltat a seggére akkor ajánlom neked a fent már írt rendezvények látogatását.

2011. aug. 14. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
?????????????
2011. aug. 14. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!