Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiábrándító, ha egy 26 éves pasiról kiderül,
hogy ezelőtt senkije nem volt még?
Minek kéne elárulni? Úgyse fogja észrevenni rajtad. 2-3 alkalom és belejösz a szexbe is, NO PARA!!!
2011. aug. 3. 22:32
Normális nőnél ez nem fog számítani. Sokkal fontosabb hogy rendes legyen a srác, udvarias, őszinte, és talán annyit kellene tudnod hogy mondd ki mindig mit érzel, mert a barátomról tudom (aki hasonló korú és szintén tapasztalatlan), hogy soha nem mondaná azt hogy szeret, még csak le sem írja. De még csak soha nem is beszélünk semmiről a szerelem témakörben, néha olyan mintha nem is érdekelné az egész, de türelmes vagyok. Persze nem biztos hogy te ilyen vagy csak eszembe jutottak ezek.. egy nőnek szüksége van arra hogy néha kapjon pár jó szót. Nekem már egy "de szép vagy ma" is megtenné, sose mondta hogy tetszenék neki, mindenki mástól hallok ilyet, csak tőle nem. Ja bocs, hogy ezeket leírtam, csak most olyan muszájnak éreztem kiírni magamból. :) De a lényeg hogy nem gond hogy nem volt senkid, van aki örülni fog ennek, csak meg kell találnod.
2011. aug. 3. 22:42
Egyáltalán nem kiábrándító.Kicsit hihetetlen persze,de még jó is hogy nem vagy egy szoknyapecér.
A barátnődet nem fogja ez a tény zavarni hidd el.
22N
2011. aug. 3. 22:53
Hát, nem tudom egyesek miért hiszik, hogy nem normális az a nő, akinél ez rossz pont.
Nem érdekel mennyire pontoznak le, én vagy nem hinném el, vagy azon gondolkoznék miért nem volt, ha egyszer nekem is szimpatikus. Igényes vagyok, akárkivel nem állok le, szóval egy olyan férfi, akivel kapcsolatot akarok létesíteni az normális és férfias. Az ilyen férfiakat pedig szeretik a nők.
Ha pedig a saját döntése volt a dolog,akkor is ugyanez vetődik fel. Miért nem tetszett neki senki?
2011. aug. 3. 23:07
Én 26 vagyok, eddig nem volt senkim. Nem azért, mert nem tetszett volna senki, épp fordítva, mindig lekoptatnak. Nem arra kell gondolni, hogy akárkit akármikor leszólítok, nem vagyok nyomulós. Talán nagyon hülye se (egyetemet végeztem, aminek tudom, ilyen tekintetben nem feltétlen van jelentősége, de mégis), akiket ismerek, azt mondják, nincs baj a külsőmmel (bár én nem gondolom, hogy olyan hű de jól néznék ki, tudom, hogy vannak nálam jobbak). Lassan kezdem feladni.
2011. aug. 3. 23:20
16/22 A kérdező kommentje:
23:07 mondjuk későn érő típus és eddig nem nagyon érdekelték a nők
Mondom az a lényeg, hogy semmiképpen se említsd meg. Ha elmondod azt fogja gondolni hogy valami nagyon nincs rendben veled.
2011. aug. 4. 08:14
Semmiképp ne említse meg? Ez a legnagyobb baromság. Te biztos pasi vagy, de jó lenne már felfognotok hogy egy nő azért másképp működik... azért ha komoly kapcsolatot akar az ember akkor őszinte a másikkal még a kínosabb témákban is. És azért észre lehet venni bárkin ha még tapasztalatlan, szóval hazudozással se lesz nyerő helyzetben.
Úgy gondolom ha valaki valóban szeret majd, azért amilyennek megismer, akkor egy ilyesmitől nem fog kevesebbnek tartani semmiképp.
2011. aug. 4. 15:05
Létezik későn érő típus,de azt azért nem hiszem el, hogy most állt fel először.
2011. aug. 4. 15:47
Persze, de ez csak duma. Ha eléd állítana valaki ezzel, te máshogy cselekednél.
Ez nem hazudozásról szól. Nem fogja megkérdezni tőle egy nő sem 26 évesen, hogy te szűz vagy? Ha pedig nem kérdezik, nem mondja. Nincs ebbe semmi kivetnivaló dolog szerintem.
2011. aug. 4. 15:47
Kapcsolódó kérdések: