Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valakivel egy alkalom erejéig csókolózok, akkor már ribanc vagyok?
Egy buliban megesett a dolog és egy osztálytársam volt az. Nem akarok tőle semmit, de félek, hogy ez most "hitegetés" a részemről, mert én bejövök neki. Bűntudatom van :(
Persze szex nem volt, egyéjszakás kalandban nem lennék benne.
A 22:19-esnek igaza van.
Manapság az a menő, aki legalább 10 ismeretlent lesmárol és legalább ugyanennyit le is szop. Aztán persze csodálkoznak, hogy miért nézik őket ribancnak. Ha nem akartál tőle, semmit, akkor miért másztál a pofájába? Megbotlottál és véletlenül úgy akadtatok össze?
Gondolom megint a pia volt a hibás. Szerencsétlen nagyon szarul fogja érezni magát és minél tovább húzod, hogy elmond az igazat, annál rosszabb lesz neki, mert kussolni fogsz, hiszen nem az a bajod, hogy hogy érzi magát szerencsétlen, hanem az, hogy vajon ribancnak fognak-e nézni.
Én a srác helyében hajlandó lennék elnézni az egészet, ha leszopnál és a végén le is nyelnéd az anyagot. Ezek után ez a legkevesebb.
Köszönöm szépen a normális válaszokat! A többiek esetében örülök, hogy ilyen jó kedvetek van frappáns válaszokat kitalálni...
Utolsó: Hol olvastál te olyat, hogy lesz*ptam, vagy 10 emberrel is smároltam? Szerintem egy csók, és a sz*pás között van némi különbség...
1. Buli + csókolózás = Kérdés: Ribanc vagyok-e?
2. Buli + jól seggbebasznak = Kérdés: Ugyanaz.
3. Buli + 10x szoptatás + nyelés = Kérdés: Ugyanaz.
4. Buli ahol mindenki végigmegy rajtad. Kérdés: Ugye nem vagyok ribanc, mert....?
Ezen a jövőképen még változtathatsz, rajtad múlik.
De a tagot akivel csókolóztál ne várakoztasd sokáig, mond meg neki hogy részedről vége annak ami el sem kezdődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!