Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Sok minden hallottam már hogy hoyan szerezzünk és tartsunk meg pasit tanácsokat stb.. de mind nőtől mert biztos tudják -.- szóval mondom megkérdezlek titeket is..

Melyik csaj jön be nektek jobban:

1. akiért küzdeni kell, mert nem adja olyan könnyen magát hanem elvárja hogy ti udvaroljatok, keressétek stb. mielőtt összejönnétek...

2. aki belemegy rögtön a kapcsolatba és nem várja el ezeket mondjuk randi hanem ő keres meg hív meg ilyesmi ...

2011. aug. 3. 21:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Egyetértek, a lányok nem tudják jelezni, hogy végleg elküldenek téged, vagy csak azt várják, hogy egy kicsit jobban próbálkozz náluk. Egy pár ilyen csalódás, vagy bunkó lerázás után a férfiak azt hiszem nem vállalják annak a kockázatát, hogy még egyszer pofára esnek ezért inkább a normális, alapból kedves lányokhoz mennek, akik mosollyal képesek fogadni őket és érdeklődőek, nem játsszák a királylányt, egyenrangú félként tekintenek a partnerükre.

A "küzdeni kell érte típus" és a "húzz a p!csába, te bunkó, nem érdekelsz!" között elég vékony a határvonal egy gyors ismerkedés esetén. Legalábbis férfi szemmel sose tudják, hogy mire számítsanak. A férfiak sem gondolatolvasók.

2011. aug. 3. 22:14
 12/24 AfroAmerikai ***** válasza:
Sok előttem íróval egyet értek, a lányok jelzése sokszor csak számukra egyértelmű, nekünk fiúknak nem. és tényleg sok csalódás után már nem akarunk próbálkozni az 1. "gyere hódíts meg" csajoknál. Tizenéves koraimba még a másodiknak örültem, de így a 2x fölött már az elsőt értékelném jobban, persze akkor ha jelezné, h ő is akar.
2011. aug. 3. 23:15
 13/24 anonim ***** válasza:

"1. akiért küzdeni kell, mert nem adja olyan könnyen magát hanem elvárja hogy ti udvaroljatok, keressétek stb. mielőtt összejönnétek..."

Miért, mi a csaj, hogy küzdjek meg szenvedjek érte? Olimpiai aranyérem? Az ilyen ribancoktól a testem összes szőrszála az égnek áll. Legyek magas, izmos, jóképű, kékszemű, gazdag, fuvarozzam ide-oda, fizessem a drága randikat és talán, de csak is talán hajlandó lesz szétteni a lábát. Egy nagy lóf.szt.

"2. aki belemegy rögtön a kapcsolatba és nem várja el ezeket mondjuk randi hanem ő keres meg hív meg ilyesmi ..."

Hát inkább ez. Ha ő is ugyanúgy vonzódik hozzám és akarja az egészet, akkor minek felesleges köröket futni randikra meg hasonló szarságokra? És miért kéne várni az első dugásig? Attól hogy játssza hónapokig az elérhetetlent, még nem lesz értékesebb. Sőt. És igen, keressetek ti is. Elvileg képesek vagytok felvenni azt a k.rva telefont nem.

2011. aug. 3. 23:39
 14/24 anonim ***** válasza:

„Az igazi férfi képes várni (NEM évekről beszélek, HANEM legalább 2-3 hónap), és mindent megtesz, hogy végre az övé lehessen az áhított lány.”

És te mégis mit teszel azért, hogy tiéd legyen a hőn áhított férfi? Mert ha csak ülsz a s.ggeden és az elvárásaidat állítod fel, akkor nem is teszel semmit a kapcsolatért, csak kihasználod szerencsétlent. Egy igazi nő pedig nem hiszi magát felsőbbrendűnek, csak mert nő és nem vár el mindent egy férfitól, hanem ő is tesz érte valamit.

És hagyjuk ezt a ha szeret vár rád hónapokig baromságot, mert ennyi erővel, ha te is szeretnéd, akkor nem „szopatnád” hónapokig, mert ettől nem leszel több.

„Ja, annyi, hogy a tizen- és huszonéves pasik között nagyon ritka az ilyen... Mármint akit érdekel a lány lelke is... én ezért bukok a harmincasokra (mondjuk 35-ig).”

Ja persze. Egy 30 évesnek már van egzisztenciája és könnyebb belemászni a készbe, mint tenni érte valamit. Mert titeket aztán nagyon érdekel egy férfi lelke. Legyen tele lóvéval, legyen 20 centis p.cse, a többi nem lényeges.

„Aztán meg sírtok férfiak, hogy minden nő lotyó.”

Miért nem azok? Mégis ki szokott sírni? Inkább sikerüljön megdugni rögtön az elején, minthogy hónapokig pazaroljam rá az időmet, energiámat és pénzemet, hiszen a lényeg ugyanaz.

2011. aug. 3. 23:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Nah te utolsó egy tajparaszt vagy. A nők nem tárgyak, ha nincs szex 2-3 hónapig akkor az már időpazarlás? Idióta barom vagy, sajnálom a barátnődet/leendő barátnődet. Az anyád is megtaníthatott volna a normális viselkedésre. Egy nőt nem dugunk hanem lefekszünk vele, szeretkezünk vagy szexelünk.
2011. aug. 4. 09:26
 16/24 IgazságtalanLibikóka ***** válasza:
Egyszer udvaroltam egy 1. típusú hölgynek körülbelül 2 hónapon keresztül. Az elején ő keresett meg, aztán 2 hónap után közölte, hogy mégsem. Úgyhogy inkább a 2.
2011. aug. 4. 10:42
 17/24 A kérdező kommentje:

huh hát látom az egyszerű kis kérdésemből jó nagy vita kerekedett :) igazából így visszaolvasta sajnos lehet hogy én nem fogalmaztam jól vagy mint olvastam sokan félreértették a dolgot...

a kérdést alapból azért tettem fel mert nemrég szakított barátom azzal az indokkal, hogy elvárom hogy foglalkozzon velem, hogy néha elvigyen ide-oda meg felhívjon meg ő keressen stb... -.- bezzeg mikor megismert az tetszett bennem hogy közvetlen voltam és nem kértem hogy udvaroljon...és rengeteg "jó" tanácsot kaptam az elmúlt időben hogy mit hogy csináljak és már nemigen értem :D 16/L

2011. aug. 4. 17:35
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha az a srác ilyet mondott neked, akkor bizony egyrészt nem szeret, másrészt meg sem érdemel téged. Ez a kérdés sztem nem is arra volt kihegyezve, hogy mi milyen lányokat kedvelünk.. Ne bánkódj, tapló volt a gyerek. /22F
2011. aug. 4. 17:57
 19/24 anonim ***** válasza:

2. mert nem volt sikerem eddig, de majd lesz ha teszek érte igazából ilyen mint a 2. csak akkor létezik ha alapból hatalmas arc a srác

F17

2011. aug. 4. 20:37
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

"Nah te utolsó egy tajparaszt vagy. A nők nem tárgyak, ha nincs szex 2-3 hónapig akkor az már időpazarlás? Idióta barom vagy, sajnálom a barátnődet/leendő barátnődet. Az anyád is megtaníthatott volna a normális viselkedésre. Egy nőt nem dugunk hanem lefekszünk vele, szeretkezünk vagy szexelünk."

Miért, nem időpazarlás? Jó, akkor inkább egy rossz befektetés. Ha egy csajra rááldozok egy csomó időt, energiát és pénz - mert elvárja az összes - akkor az lenne a minimum, hogy nem "szopat" hónapokig, mert így nem térül meg, amit beleadtam.

Érzékeny pontra tapintottam, hogy így kiakadtál, mert se szégyellni nem fogom magam, se bocsánatot kérdni. Ha nem tetszik valami, akkor görgesd át, leszarom.

2011. aug. 5. 04:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!