Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti melyiket választanátok?
Ha lenne egy csaj, akinek ilyen alakja lenne: [link]
és egy másik akinek ilyen: ***** akkor ti melyiket választanátok??
Illetve mennyire befolyásol titeket az, ha mondjuk a lány sovány, de csúnya az arca, cigizik, káromkodik, vagy épp az ellentéte: idegenekkel távolságtartó (a haverjai körében nagyszájú) ízlésesen telt (nőies), kedves, aranyos, akkor melyiket hívnátok el inkább randizni?? :) előre is köszi 16/L
* Automatikusan eltávolított tartalom.
ha egy lány sovány, de csúnya az arca, cigizik, káromkodik
az egy tökéletes példa az aknákra...
nekem pont a duci kur va lányok irritálnak
de mindenki más
olyan hülye a kérdés mintha a soványabb karcsúbb csinosabb lányoknak csúnya lenne az arca?:|
de biztos nem igy értetted amugy inkább a 2.
A linkek közül a 2-at választanám.
Abból meg amit leírtál a linkek után:
Engem egyáltalán nem zavar ha ducibb vagy teltebb a lány. Tetszettek már teltebb lányok is, akikre mások azt mondták volna, hogy dagadtak, pedig sztem tök arik.
Am én inkább a másodikat választanám, hogyha az elsőnek "csúnya" az arca. Bár itt megkérdezhetném, hogy mi az hogy csúnya, mert sztem nincs csúnya lány, csak max nekem nem tetszik.
Szal a 2-at választanám, de nem azért mert teltebb. Az alak nem számít, szal nekem mind1, hogy most vékony vagy van rajta 20 kiló vagy nemtommennyi plusz. Nekem inkább az arc a fontos, meg hogy aranyos legyen. Ezért a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!