Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek tetszene ha a barátotok meglepetésből egy focimeccsre vinne ki? Loki-Vidi teltházas,20F
Na, megkérdezted már? Vagy megvárod a hétvégét?
Egyébként csak egy rövid story.
A párommal 4. éve vagyunk együtt. Ő nagy focirajongó. A 4 év alatt nem sok meccsre ment el, főleg, miután megszületett a kisfiúnk. Én a tv-ben is utáltam a focit, nem hogy azon gondolkodtam volna, hogy elmegyek vele. De. A tavasszal a tesójával készültek egy meccsre, idegenbe. A jegyek is megvoltak már, mikor a sógorom visszamondta a meccs reggelén az egészet. Hogy ne vesszenek el a jegyek, a gyerek felügyeletét megoldottuk, és elkísértem. Hát nagyot csalódtam, de pozitív irányba. Kikaptunk ugyan, de így is nagyon jó hangulat volt. 2000en voltunk idegenbe szurkolók. Akkor még nem ragadott igazán magával a dolog, de a következő (egyben a szezon utolsó) hazai meccsére szintén elkísértem, na, az fantasztikus volt. Ráadásul az Ultrákhoz vitt. Huuuh, nagyon jó volt. Azóta már én mondom neki, hogy menjünk már meccsre, és legutóbb, a hazai meccsre a fiúnkat is vittük, aki 22 hónapos, végig szurkolta az egészet (vele nem az ultrák közé mentünk). Most hétvégén is megyünk.... Már alig várom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!