Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rossz csókban részetek?
Mitől volt rossz?
kort/nemet ha lehet
Volt egy barátnöm aki valami oknál fogva gyakorlatilag a mandulámat akarta folyamatosan megnyalni, ormótlan módon turt a nyelvével és annyira nyomta volna, hogy már fájt.
Arról nem is beszélve, hogy egy kis piros homokozóvödröt simán közénk tarthattam volna, mert nem nyelte le a nyálát.
Minden csók után törölni kellett a számat, mint valami fogadzó kisbabának.
Sima kis finom, romantikus csókok nem is voltak.
Én imádok csókolózni, de nem úgy, hogy mindenárom a nyelvem dugdosom át, csak úgy finoman egymás ajkaival érzékien eljátszva, akár kicsit harapdálva is.
Na ja, lapát lett a vége, mert volt egy ettöl rosszabb tulajdonsága is. Úgy akart számon tartani mint valami SS-tiszt.
Egy régi ismerősömmel volt az egyik eddigi legrosszabb csókom egy partyban. Mosogépeffektus jött létre, úgy tekergette a nyelvét a számban. Utálom, ha semmi érzéki nincs benne és a másik körkörös nyelvcsapásokat mér a számra. :D
19L
nekem még nem volt. egyszer csókolóztam osztálytársammal enyhén ittasan, arra nem emlékszem.
L.18
szerencsére csak 1 barátomnál volt brutális a csók. folyton le akarta harapni a nyelvem. aúúúúú nagyon rossz volt, nem tudtam semmit sem enni sem inni. ň
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!