Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már rossz csókban részetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már rossz csókban részetek?

Figyelt kérdés

Mitől volt rossz?

kort/nemet ha lehet

2011. aug. 3. 14:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy barátnöm aki valami oknál fogva gyakorlatilag a mandulámat akarta folyamatosan megnyalni, ormótlan módon turt a nyelvével és annyira nyomta volna, hogy már fájt.

Arról nem is beszélve, hogy egy kis piros homokozóvödröt simán közénk tarthattam volna, mert nem nyelte le a nyálát.

Minden csók után törölni kellett a számat, mint valami fogadzó kisbabának.

Sima kis finom, romantikus csókok nem is voltak.

Én imádok csókolózni, de nem úgy, hogy mindenárom a nyelvem dugdosom át, csak úgy finoman egymás ajkaival érzékien eljátszva, akár kicsit harapdálva is.

Na ja, lapát lett a vége, mert volt egy ettöl rosszabb tulajdonsága is. Úgy akart számon tartani mint valami SS-tiszt.

2011. aug. 3. 22:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Buliban volt az egyik legrosszabb csókom, a srác a fogát használta + a nyelvét mindenáron a torkomba akarta dugni. Másnap csak úgy égett a felső ajkam körvonala....:S:S
2011. aug. 7. 00:25
 13/20 anonim válasza:
100%
ha nem vagyok szerelmes, akkor mindig nagyon szar csókolózni valakivel:D eddig csak kétszer csókolóztam úgy, hogy szerelmes voltam... a többi mind szörnyű volt.. ég és föld:O mintha nem is ugyanaz a tevékenység lenne...
2011. aug. 7. 00:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Egy régi ismerősömmel volt az egyik eddigi legrosszabb csókom egy partyban. Mosogépeffektus jött létre, úgy tekergette a nyelvét a számban. Utálom, ha semmi érzéki nincs benne és a másik körkörös nyelvcsapásokat mér a számra. :D

19L

2011. aug. 7. 00:31
 15/20 anonim ***** válasza:
egy pasimmal többször is borzasztóó volt. nagyon akartam azt a kapcsolatot, hogy felejtsem a régi barátomat és ez az új nagyon de nagyon nyálas volt. kb 2 hétig bírtam. aztán annyi...
2011. aug. 7. 00:45
 16/20 anonim ***** válasza:

nekem még nem volt. egyszer csókolóztam osztálytársammal enyhén ittasan, arra nem emlékszem.

L.18

2011. aug. 7. 01:54
 17/20 anonim ***** válasza:
igen, a lány nagyon mohó volt (felteszem azért, mert már évek óta semmiféle kapcsolata, még alkalmi sem) és nem finoman harapdált (azt bírtam volna), hanem harapott, fájt, nagyon használta a fogait.. nagyjából olyan érzésem volt, mintha valaki síkosítás (nyál) nélkül, smirglivel akarná leszedni az ajkaimat, a szám környékét, végül az egész arcomat.
2011. aug. 7. 01:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát nekem egy volt de az nagyon rossz volt, mikor találkoztam a wc pumpával :S
2011. aug. 7. 03:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Volt nekem is, nem is egy.. pl. egyszer az egyik lánynak rendesen olyan lehellete volt, mint a romlott almalének.. :D volt olyan is, aki velem csókolózott először, nagyon nyálasan csinálta, persze ez megbocsátható, mivel kezdő volt. Viszont volt olyan is, aki meg annyira szárazon csókolt, hogy az vmi hihetetlen. Az ajkai baromi szárazak voltak, kb. mintha a sivatagban élne, enyhén kinyitotta, de csak annyira hogy a nyelvem pont ne tudjam átdugni, szal feleslegesen nyitotta ki.
2011. aug. 7. 09:05
 20/20 anonim válasza:

szerencsére csak 1 barátomnál volt brutális a csók. folyton le akarta harapni a nyelvem. aúúúúú nagyon rossz volt, nem tudtam semmit sem enni sem inni. ň

L/17

2011. aug. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!