Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már hét randink volt, és hozzám sem ért. Mit tegyek?
Segítsetek légy szíves. Ő hívott el engem legelső alkalommal is. Eddig összesen hét randink volt, de még csak hozzám sem ért egy ujjal sem.
Azt mondta párszor, hogy jól érzi magát velem, és szeretne még találkozni. Az első találkozónk óta telefonon is felhív időnként.
Viszont nem bókol, nem dicsér meg, ha csinos vagyok, nem fogja meg a kezem, nem ér a derekamhoz. Amikor elbúcsúzunk, puszit is mindig én adok az arcára.
Lehet, hogy ezt én néztem félre, és csak barátkozni akar velem?
Én 22 éves lány vagyok, a srác 25 éves.
Most már szerintem neked kell kezdeményezni.
Fogd meg a kezét! Vagy csak tedd rá a tiéd egy pillanatra... egyértelmű, hogy ő nem mer lépni.
Találkozás végén kapott már puszit tőled?
Nem csókot, csak búcsúpuszit... kicsit hozzá is lehet simulni ilyenkor. Nagyon megdobja ám az ember bátorságát és a jókedvét is, egyszerre...
Én nem hiszek semmi ilyennek :)
Meg nem is érdekel, hogy kinek hány csaja/pasija volt előtte. Majd ha járunk, akkor megbeszéljük, de én biztos nem beszélnék ilyenekről randin.
hát nem férfival van dolgod az egyszer világos. legalább egy "véletlen" érintés, egykét puszi... 7 randi alatt már ha akarna vmi komolyabbat, megkéne lépnie. mégiscsak ő a pasi. néha jó ha kezdeményeznek a lányok, meg az első lépést megtenni a legnehezebb, de azon már túlvagytok, innentől övé a pálya.
főleg ebben a korban...
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!