Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan keressem meg annak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keressem meg annak a lánynak a tettszését akibe én vagyok fülig belezúgva?

Figyelt kérdés

Én 13 éves kis srác vok és hát eléggé szarul is neveltek... ezt így később érzem mivel egyetlen egy barátom sincsen csak haverkodok... aránylag ismernek de nem szólítanak meg vagy érdeklődnek utánam (mióta levágattam a hajamat... haddnebeszéljek arról h azelött emo-s stílusom volt mert akkor felfigyeltek rám elég sokan és mostis ugyanaz vagyok... rövid hajjal) és hát barát meg ismerősök nélkül barátnő sincsen... interneten próbálkozgattam de hát eddig még csak nem is csókolóztam, de most így jön a tavasz és csak most nézem hogy a szomszéd csaj aki egy héttel fiatalabb nálam :D öm hogy mondjam? hát bombázó lett... nemsok közös dolgunk van, alig beszélgettünk, régebben csak 5 éves korunkig járkáltunk át egymáshoz viszont msn en szoktunk beszélgetni pedig 2 méterre vagyunk egymástol...

és nagyon szeretnék vele összejönni de ez nem lehetséges a jelenlegi állásbol mert kérédésekre nem nagyon válaszol (úgyértve válaszol de nem kezd bele valamilyen témába hanem letudja azzal hogy rövid válasz kéd ":D" a végére és kész) nemérezném h akármivel is kedveskedni tudnék neki és egyszerűen nincs ötletem... Kérlek segítsetek nekem mert nagyon fontos lenne, köszi

2009. ápr. 8. 20:01
 1/10 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy hiába hívom sosem tud eljönni mászkálni utcán nemtalálkozunk és más iskolába járunk tehát... :\
2009. ápr. 8. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még és a kiszemelted is. Barátkozz, bulizz, ilyen korban még ez megy. Ráérsz még a csajokkal foglalkozni!
2009. ápr. 8. 20:24
 3/10 A kérdező kommentje:
de nemjó ... áprilisban leszünk 14-ek ez az egyik a másik meg az hogy minden haveromnak mindimum volt már csaja és nem is egy osztáyltársam már elveszítette szüvességét bár ők 8.-ok de akkor is egy puszit csak kaphatnék már anyámon kívűl más csajtól :'(
2009. ápr. 8. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Először is nem feltétlenül lehet az, hogy azért nincsenek komolyabb barátaid, mert szarul neveltek, ez főleg rajtad múlik és a körülötted lévő embereken. Persze jó, hogyha van az embernek pár nagyon jó barátja, de a haverkodás sem rossz.

Viszont nem értem, miért gondolod azt, hogy azért nincs barátnőd, mert nincsenek ismerőseid!? Ez megintcsak rajtad kéne, hogy múljon...az ismerőseid ne legyenek a kerítőid:)

Tehát, akkor térjünk a lényegre: kapcsolatra vágysz, a szomszéd lánnyal. Háát márpedig muszáj lenne valahova elhívnod őt, mert így nehéz valakivel bármit is kialakítani. Valamikor azért csak látod, nem!? Akkor menj oda hozzá és monnd meg neki, hogy nagyon régen nem láttad, kérdezd meg tőle hogy, hogy van stb, aztán pedig hívd el valahova:) Különbenis most jön a húsvét, locsold meg és utánna kezdeményezhetsz!

-Tündérlány(17)-

2009. ápr. 8. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Először is az imózást sürgősen hagyd abba, nem tűnsz unintelligensnek, de iszonyat lealacsonyító valakin ezt a divatfost látni, lehet neki is ez nem jön be. Minden esetre ha nem találod vele közös hangot nem biztos, hogy érdemes próbálkozni. Ha átvedlenél emberi kinézetre valószínűleg több lehetőséged lenne lányokkal ismerkedni. Kapásból ennyit tudnék mondani (tényleg nem érdemes törni magad ha mégcsak nem is beszédpartner).

Másfelől a magány nem feltétlenül rossz dolog, nekem segített abban, hogy jobb ember legyek :)

2009. ápr. 8. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Látom miközben írtam, kommmenteltél. Ne azért akarj járni valakivel, csókolozni vagy esetleg lefeküdni valakivel, mert a többeik már túl vannak rajta...Én sem akartam elhinni, de tényleg nagyon vicces pár év távlatából, hogy milyen voltam 13-14 éves koromban. (és ez azért még nem volt annyira régen).

-Tündérlány-

2009. ápr. 8. 20:30
 7/10 A kérdező kommentje:

figyu én már nem vok emo-s épp ezt mondom... levágattam a hajam a ruhákat normálisra kicseréltem de ezelőtt több csaj jött én azt montam...

sztem pedig azért nincsen semmi barátnőm mert általában a barátnők a környezetünkből kerülnek elő akiket ismerek...

nempedig jön azt van persze van olyan is nem azt mondom hogy nincs de nem akarom kivárni... komolyabb barát nincsen... eddig apámra támaszkodhattam mint segítő de mivel ő már beletörődött h reménytelen vok (ezt neménmontam... :\) így télleg nem sok esélyt látok... mivel eddig 5 iskolába jártam... fater ráncigált ide oda tehát ez is befolyásolja az ismerősök "számát" (tudom hogy nem az a fontos hogy sok legyen.... de jó ha van... plussz sehova se engedett mászkálni csak kb egy éve mehetek

és nem csak amiatt szeretnék a szomszéddal járni hogy most csókolózzak, csak eléggé elszoktam szomorodni amikor a suliba látok egy jó csajt aki folyton mosolyog rám aztán egy zsír hülye tukó meg már következő szünetben nyakon vág és leáll vagizni, hogy ő mien erős... meg ha végig mek a kossuth téren (nyíregy) egy rakat emberkét látok kézenfogva mászkálni én meg csak megyek pengetőt venni...

2009. ápr. 8. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Na és aztán, ha másoknak van párjuk, rögtön neked is kell? Még nem csókolóztál, és akkor mi van? A szerelmesek nem azért járnak egymással, hogy felvágjanak a haverjaik előtt a barátjukkal/barátnőjükkel, hanem azért, mert szeretik egymást.

A másik, hogy ne fogd a szüleidre, hogy miattuk nincsenek barátaid. Járj társaságba, van sok sportegyesület, énekkar, biztos vannak szakkörök a suliban, oda hozzád hasonló érdeklődésű emberek járnak, ismerkedj meg velük, biztos, hogy fogsz találni barátokat, esetleg barátnőt is :)

2009. ápr. 8. 21:47
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

1, Mit vársz 13 évesen? Bőven ráérsz még aggódni, most még ne ez legyen a fontos számodra.

2, Ahogy leírod hogy mit érzel, és mire vágysz, az ismerős. Nekem is volt ilyen korszakom, és hidd el nem barátnő kell neked, hanem barátok. Nekem az segített h szereztem pár lány barátot. Néha meghívtam őket valahová, elhülyéskedtünk és ennyi. És ez nekem elég volt.

(Megkérném a nőket, hogy itt hagyják abba az olvasást.)

3, Egy férfi csak ne szeressen bele a nőbe, csak így. Álláspontom szerint egy párkapcsolat két részre osztható: Az első részben a férfi elhiteti a nővel, hogy mennyire szereti, és mindenben próbál a kedvére tenni. A második rész akkor következik be, amikor már a nő teljesen beleszeretett, ekkor apránként a férfi veszi át az irányítást. Ennek az okát nem kívánom most kifejteni, de tapasztalataim szerint így van.

(Kedves hölgyek, én szépen kértem, és ti ennek ellenére elolvastátok ezt a részt is, és most szépen lefogtok pontozni. Előre is köszönöm!)

2009. ápr. 8. 22:25
 10/10 A kérdező kommentje:

az utolsó előtti válaszadónak szeretném üzenni hogy nekem nem emiatt kell a barátnő és a szakkörös gitáros (sportos nem majd később mondom) körökbe próbáltam járni de mindenhol lealacsonyítottak mivel anyámnak eléggé sok ismerőse van és nagy befojással is rendelkezik... és mivel válás után valami okból kifolyólag rám haragszik így sok helyen, sok rosszat terjesztett rólam.

az utolsó válaszra meg az lenne a barátom hogy persze hogy hívok el haverokat mászkálni meg beszélgetni de egyszerűen nem támaszkodunk egymásra sose... ők tőlem nem kérnek semmiben segítséget mert: gyenge vok szóval fizikailag rám nem lehet számítani plussz még egy évvel ők idősebbek is nálam meg vagy 2 fejjel magasabbak, okosnak pedig nem öndicséretből de sztem helyén van az eszem gyorsan értek dolgokat tud-ok (-nék) segíteni ilyen típusú problémákban de az ő számukra ez ciki a második pedig hogy mivelkicsi vagyok és nem is az az élsportoló-testfelépítésű-vasgyúró így mindig csak én vagyok az akin lehet röhögni akivel ki lehet baszni aki nemtud nagyot visszaütni... tehát szívóznak egy idő után velem azok akik talán jófejek lennének...

A mostani osztályomról meg szót se merek ejteni... nem tom hogy mivan velük... három éve már ide járok ismerek is mindenkit engem is ismernek de nemhívnak le mászkálni, korizni, beszélgetni, hógolyózni... nem hozzák el a házit sem a lapot ha valamit ide kell adni pedig itt lakom az iskolátol 50 méterre

és nem tudom hogy most mit tegyek...

2009. ápr. 8. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!