Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok jönnek be az ázsiai fiúknak?
A kérdés nektek szól, kedves Kelet-ázsiai fiúk. Kérlek, legyetek őszinték. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen típusú lányok tetszenek: a vékonycsontú, egyenes hajú, akik jobban hasonlítanak az ázsiaiakhoz, vagy esetleg a széles csípőjű, világos szemű lányok is szóba jöhetnek?
Természetet tekintve pedig a komolyabb, visszafogottabb tetszik, vagy a cserfes és mindig vidám? (Lehetnek átmenetek, egy kicsit sarkítottam a példákat, de örülnék a részletesebb leírásoknak.) Köszönöm szépen. :)
Szia!
Nem tudom, de én is kíváncsi vagyok rá, de jó neked, hogy találkoztál velük a NET-en, nekem még eddig nem sikerült. Pedig szívesen megismerkednék, velük akár személyesen, is, de eddig nem volt szerencsém.
Üdv Szilvia
Egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy az itt tanuló ázsiai fiúknak (cserediák programmal) általában a tipikus médiában látott európai nő ideáll teszik, vagy saját klikkjükön belül keresnek barátnőt. Gyakori hogy a vékony, nagy orrú (mivel nekik olyan kis lapos, szabályos arcuk van) lányokat is szeretik, akik magasságban passzolnak hozzájuk.
Ez az ismerősöm tapasztalat alapján mondta, habár csak pár esettel találkozott.
Soha nem tudtam, h az arabok, feketék, törökök, latinok nagy divatnak örvendtek volna. Nem is hallottam iylenről. Azt se tudtam, h most az ásziaiak divatosak. Jó tudni...
Eztán se rockot, se popot nem hallgatok, mert mind2 divat, továbbá se pirosat, se rózsaszínt, se narancssárgát nem kéne szeretni, mert az is divat. De mondjuk le kékről is mert az tavaly volt.
Ízlés kérdése, és az ízlés változhat. Nem hiszem h az emberek 90% divatból szeretne valamit..De ha már a divat hullámoknál tartunk, előbb szereti meg jó pár ember, majd az a maradék 10% (40) követi...erről csak a jó marketing tehet, és a tömeges meggyőző erő.
Tele van a cipőm, hogy álladóan azzal jönnek egyes emberek "divat" "majmolsz valakit". Nézzetek már körbe, lassan már az is divat, hogy nem szeretsz, nem teszik semmi és senki, vagy h azt mondod ez majmolás...-.-
Igen valóban jó volt, mikor egyedinek számíthatott az ember, h mást szeret, de változnak az idők, a világ sokkal nyitottabb. Örülök neki, hogy mai tinik szeretik az ázsiaiakat, és h tudnak információt szerezni róluk, van újság, van tv csatorna, klubbok, conok. Mikor én voltam tini és kisiskolás német adón néztük, a hazai tvben pedig franci nevekkel, francia zenével ment. Idolokról pedig még nem is hallottunk, kb nem is voltak még. Szerintem sokkal jobb ez, mint a mocskos beszédű fekete rapet imádni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!