Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lányok jönnek be az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lányok jönnek be az ázsiai fiúknak?

Figyelt kérdés

A kérdés nektek szól, kedves Kelet-ázsiai fiúk. Kérlek, legyetek őszinték. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen típusú lányok tetszenek: a vékonycsontú, egyenes hajú, akik jobban hasonlítanak az ázsiaiakhoz, vagy esetleg a széles csípőjű, világos szemű lányok is szóba jöhetnek?

Természetet tekintve pedig a komolyabb, visszafogottabb tetszik, vagy a cserfes és mindig vidám? (Lehetnek átmenetek, egy kicsit sarkítottam a példákat, de örülnék a részletesebb leírásoknak.) Köszönöm szépen. :)

2011. aug. 3. 10:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Biztos teli van ez az oldal Kelet-ázsai fiúkkal:D

Ami nem lenne gond, de nem valószínű. Egyébként csak a szokásost igazságot tudom mondani, amit már lehet unsz. Mindenkinek más.

2011. aug. 3. 10:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Már volt rá precedens, hogy találkoztam errefelé velük... :D Egyébként meg tudom, hogy mindenkinek más, ezért szeretnék több embertől választ kapni. :)
2011. aug. 3. 10:35
 3/15 anonim ***** válasza:
31%

Én Tokióból vagyok. Imádom az alacsony, vékony, de nem csontsovány lányokat, főleg,ha szép szemeid vannak és ápolt hosszú hajad.

Puszillak. Samurai Kensei

2011. aug. 3. 10:35
 4/15 anonim ***** válasza:
19%
Én mivel japán vagyok szeretem ha olyan szőrös a pina mint az én farkam, olyan fekete hogy semmi se látszik, bejönnek még az olyan csajok akik imádják a szájukban érezni a kakimat és iszogatni a pisámat(hmmm de jó). Ja és mivel a fukushima-i területröl származom ezért az is bejön ha a csajnak 3 karja és 5 lába van:) 17/f
2011. aug. 3. 10:39
 5/15 Ibasz18 ***** válasza:
32%
Bukott ügy ha szexelni akarsz velük. Az ázsiaiaknak midnen minibb. Úgy értem hogy szűkebbek a nők kisebbek a férfiak pénisze. Szóval nem hiszem, h egy ázsiai fiúnak jó lenne egy magyar bombázó csajszi akiben ak is szerszáma 85-ször belefér, abban nicns élvezet.
2011. aug. 3. 10:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos információkat.
2011. aug. 3. 10:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ázsiai férfiak akik tényleg Ázsiából származnak, ne pedig itt születtek, azok az olyan nőket keresik, akik hasonlítanak ahhoz a képhez, amit a média közvetít a nyugati nőkről. Felszabadult, karcsú, nagy mellű, szőke, bombázó, magas, szexéhes. Mert ők ilyennek látják a médiában a nem ázsiai nőket, ezt várják el. A japán, koreai és kínai férfiak ízlését ismerem, ők tényleg a topmodell alkatú hosszú hajú, bögyös, magas, feltűnően szép arcú európai nőket szeretik. Az európai férfiak meg a törékeny ázsiai nőket szeretik, mert ők meg ezt látják a médiában, azt hiszik ott ez a standard.

Az olyan ázsiai fiúk, akik Magyarországon születtek, azok meg teljesen a magyar ízlést követik, esetleg ők pont az ázsiai lányokat keresik, mert azt tartják különlegesnek, mert abból láttak kevesebbet itt Magyarországon.

2011. aug. 3. 11:37
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Ja és méretben tényleg ne számíts valami nagyra egy ázsiai férfinél...
2011. aug. 3. 11:38
 9/15 anonim ***** válasza:
64%

Hallo ,Én név Gyou. Nekem tetszenek : barna-vörös haj, nem magas ,nem alacsony,közepes,mell ami van.tulajdonság: kedves,odaadó,barátsagos...még sok minden. Én lenni 78kg 186 cm . Én pénisz :13,2 cm. ez nagynak szamit?! nálunk igen.

hallo. Gyou.

2011. aug. 3. 13:02
 10/15 anonim ***** válasza:
6%

Na fasza. Eddig olasz cigány, arab, nigger kellett. Most már ferde szemű?

Lassan már szégyellni fogom, hogy fehér vagyok.

A kínai kell, húzzál el az országból. Ha irtani nem lehet ezeket az alja népeket, akkor legalább ne szaporítsuk már őket.

2011. aug. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!