Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok jönnek be az ázsiai fiúknak?
A kérdés nektek szól, kedves Kelet-ázsiai fiúk. Kérlek, legyetek őszinték. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen típusú lányok tetszenek: a vékonycsontú, egyenes hajú, akik jobban hasonlítanak az ázsiaiakhoz, vagy esetleg a széles csípőjű, világos szemű lányok is szóba jöhetnek?
Természetet tekintve pedig a komolyabb, visszafogottabb tetszik, vagy a cserfes és mindig vidám? (Lehetnek átmenetek, egy kicsit sarkítottam a példákat, de örülnék a részletesebb leírásoknak.) Köszönöm szépen. :)
Biztos teli van ez az oldal Kelet-ázsai fiúkkal:D
Ami nem lenne gond, de nem valószínű. Egyébként csak a szokásost igazságot tudom mondani, amit már lehet unsz. Mindenkinek más.
Én Tokióból vagyok. Imádom az alacsony, vékony, de nem csontsovány lányokat, főleg,ha szép szemeid vannak és ápolt hosszú hajad.
Puszillak. Samurai Kensei
Az ázsiai férfiak akik tényleg Ázsiából származnak, ne pedig itt születtek, azok az olyan nőket keresik, akik hasonlítanak ahhoz a képhez, amit a média közvetít a nyugati nőkről. Felszabadult, karcsú, nagy mellű, szőke, bombázó, magas, szexéhes. Mert ők ilyennek látják a médiában a nem ázsiai nőket, ezt várják el. A japán, koreai és kínai férfiak ízlését ismerem, ők tényleg a topmodell alkatú hosszú hajú, bögyös, magas, feltűnően szép arcú európai nőket szeretik. Az európai férfiak meg a törékeny ázsiai nőket szeretik, mert ők meg ezt látják a médiában, azt hiszik ott ez a standard.
Az olyan ázsiai fiúk, akik Magyarországon születtek, azok meg teljesen a magyar ízlést követik, esetleg ők pont az ázsiai lányokat keresik, mert azt tartják különlegesnek, mert abból láttak kevesebbet itt Magyarországon.
Hallo ,Én név Gyou. Nekem tetszenek : barna-vörös haj, nem magas ,nem alacsony,közepes,mell ami van.tulajdonság: kedves,odaadó,barátsagos...még sok minden. Én lenni 78kg 186 cm . Én pénisz :13,2 cm. ez nagynak szamit?! nálunk igen.
hallo. Gyou.
Na fasza. Eddig olasz cigány, arab, nigger kellett. Most már ferde szemű?
Lassan már szégyellni fogom, hogy fehér vagyok.
A kínai kell, húzzál el az országból. Ha irtani nem lehet ezeket az alja népeket, akkor legalább ne szaporítsuk már őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!