Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy menjek oda a csajhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menjek oda a csajhoz vagy hogy ismerjem meg?

Figyelt kérdés
Egy csajjal körülbelül 4 hónapja szemezünk egyfolytában de nincs erőm oda menni hozzá meg az a nagy probléma hogy általában mindig van körülötte valaki és hát úgy nem szívessen megyek oda ha mernék is! Ezek után ha össze szedném magamat lehetne valami ebből vagy hagyjam? Már arra is gondoltam hogy felveszem msn-re és ott beszélek vele de félek hogy nem tudnék neki mit írni, valaki segítsen
2009. ápr. 8. 19:01
 1/6 anonim válasza:
eloszor csak vedd fel msn-re,beszelgessetek,baratkozzatok ossze,azutan ha ugy gondolod megbeszelhettek egy talalkat es abbol meg kisulhet valami;)ez altalaba mukodni szokott
2009. ápr. 8. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó az msn-en ötlet, úgyhogy hajrá!
2009. ápr. 8. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Jobb, ha összeszeded a bátorságod Ha akarsz barátnőt muszáj lesz neked lépni, mert 10-ből 9 lány tőled várja hogy kezdeményezz. Ha meg állandóan szemeztek mi a fene késztet arra a gondolatra, hogy nem sülne ki belőle valami?

Msn nem rossz ötlet kezdésnek. Ha már pár szót váltottatok szerintem kezdhetsz sebességet váltani és elhívni valahova, akkor már tuti könnyebb lesz négyszemközt maradni vele.

2009. ápr. 8. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már ilyen kis beszari.

"Hogy menjek oda a csajhoz" Úgy kell, hogy amikor meglátod akkor egyik lábadat előrébb teszed, mint a másik. És ezt ismétled addig, míg kb 1,5m-re nem vagy tőle. Ekkor a lábfejeid egymás mellett legyenek előre nézzenek és álljál biztosan, majd nézz rá a lányra. Kb így kell.

Mivel szemeztek már egy ideje, még egy kicsit kell és totális lúzernek fog tartani, mert nem mertél lépni tehát:

"hogy ismerjem meg"

Hívd el suli után egy meggymárkára és beszélgessetek. Hagyd az msnt. Élőben nagyobb hatása van a dolgoknak! Az jusson eszedbe, hogy volt idő amikor nem volt msn és mégis ismerkedtek fiatalok. Hihetetlen tudom.

2009. ápr. 8. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd az msn-t. Először élőben ismerd meg, ne is vedd fel kapásból msn-re.
2009. ápr. 8. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
önbizalom nélkül ne akarj nőt, mert ha lenne is elvenne belőle, szedd össze magad, és a saját szavaiddal mondd el mit szeretnél tőle
2009. ápr. 8. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!