Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon zárkozott vagyok, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zárkozott vagyok, mert már sok emberben csalodtam és csúfolnak a külsöm miatt. De viszont van aki azt mondja szép vagyok. És az a kérdésem hogy legyek nyitottabb és hogy ismerkedjek?

Figyelt kérdés
L/15 (kort és nemet léci irjatok)
2011. aug. 1. 18:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
én nemt tudok rola hogy alak váltó lenék xD
2011. aug. 1. 20:07
 22/25 anonim ***** válasza:

Énis 15 vagyok, volt osztálytársaim közül mindenki lerondázott stb, nagy önbizalomhiányt csináltak nekem 8 év alatt :) Ennek ellenére van barátom, lassan 1 éve :) Imádom ő is engem..És ahova megyek suliba onnan is már egy rakás leendő évfolyamtárs/osztálytárs/már abba a suliba járó srác megemlítette hogy milyen szépvagyok meg foglalt vagyok e...

Szóval lehet hogy tégedis "átb.sznak" mert irigyek hogy szép vagy és ezért az önbizalmad akarják lerontani.

Annyit mondok hogy a lányok a leggonoszabbak, irigységből hat udják hogy gyönyörűvagy akkoris "hát szerintem te sem vagy olyan szép" meg ilyenek...SZóval a fiúk véleménye rédekeljen, amugy sem vagy leszbi gondolom :D

15l

2011. aug. 1. 20:45
 23/25 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem vagyok leszbi :)) xd
2011. aug. 1. 20:53
 24/25 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. aug. 8. 16:55
 25/25 anonim válasza:
Engem is csufoltak! 15 eves voltam enis,suliban 4-5 fiu kb belem kotott mentem a lepcson es belem kotottek es Momoztak amikor megláttak, gondoltak nagyon meno ha csoportban vagy kulon beszologatnak nekem, szerintem ultra gaz es gyava primitiv dolog, hozza teszem mind csunya kulsovel rendelkedezett ennek ellenere masokat kritizaltak meg csufoltak, gondolom olyan kisebbsegi komplexusal rendelkeztek hogy otthon szembe kopik magukat, babcsira kisfiuk még az ilyenek és kislányok általában ezekbol nem lesz senki csak a pofajuk van ne is torodj veluk biztos szep vagy :) csak azert kotnek beled mert ami nekik hianyos masokban azt kritizaljak.
2020. aug. 12. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!