Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon zárkozott vagyok, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zárkozott vagyok, mert már sok emberben csalodtam és csúfolnak a külsöm miatt. De viszont van aki azt mondja szép vagyok. És az a kérdésem hogy legyek nyitottabb és hogy ismerkedjek?

Figyelt kérdés
L/15 (kort és nemet léci irjatok)
2011. aug. 1. 18:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
*t (az elsó komira mondom :(
2011. aug. 1. 18:54
 12/25 anonim válasza:
Két barátnő is elég, nem a mennyiség a fontos :) Ha félősek, az se baj, segítsetek egymásnak és beszéljétek ki a problémáitokat, pasikat, stb. A saját stílusodat pedig magadnak kell megtalálnod. egyszerűen olyan cuccokat viselj, amik NEKED tetszenek. Ha elégedett vagy magaddal, másoknak is tetszeni fogsz.
2011. aug. 1. 18:58
 13/25 A kérdező kommentje:
köszi :)) ja és elmennék veled vásárolni szivesen :D
2011. aug. 1. 18:58
 14/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat !tényleg :))
2011. aug. 1. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan hülyeség(nem megántani akarlak másik válaszoló,nem ellened irányul),hogy maga találja meg a stílusát.Ha kap pár tanácsot,attól még választhatja azokat,amik neki tetszenek,de ha rossz az izlése,akkor nem tudja mi előnytelen számára.

Én egyenesen nevettségesen néztem ki 15 évesen és örültem volna,ha alaki elmondja mit rontottam el.

Most vvan stílusom,nem követem a divatot eszetlenül,de 18évembe került mire rájöttem mi előnyös és mi nem.Nem bántam volna,ha valaki anno észhez térít:)

Amúgy ha gondolod nézd meg ezt a blogot,nagyon sok jó tippet találsz,szemöldökszedéstől,sminken át bőrápolásig:)

[link]

szerintem jó,hogy egy átlagos lány ad tanácsokat és nem egy mű maca tippjeit kell halgatni:)

2011. aug. 1. 19:04
 16/25 A kérdező kommentje:
köszi
2011. aug. 1. 19:08
 17/25 SwedishTime ***** válasza:
Valószínűleg alakváltó vagy. Így hogy várhatod el a többi embertől, hogy bízzon benned?!
2011. aug. 1. 19:21
 18/25 A kérdező kommentje:
mi???:O
2011. aug. 1. 19:23
 19/25 anonim ***** válasza:
beszélgethetnénk :) 15/F :D
2011. aug. 1. 19:56
 20/25 A kérdező kommentje:
felölem xD
2011. aug. 1. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!