Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Orvoshallgató lánnyal milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvoshallgató lánnyal milyen filmet érdemes nézni?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom ezek közül valamelyik:

- Halál 1000 arca

- Cannibal holocaust

- Szerb film

- Fűrész

- Motel

2011. júl. 31. 22:44
1 2
 11/16 Kira8 válasza:
Cannibal Holocaust sztem azt tuti NEEEEE fujj:D
2011. júl. 31. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezek mind nagyon nem együttnézős filmek.

De szerintem a kérdés sem komoly.

2011. júl. 31. 23:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Én (is) orvostanhallgató vagyok. Jól írta a végzett lány- ugyanolyanok vagyunk, mint más lányok -.- Az egy dolog, hogy év közben baromi sokat kell tanulni, de ettől még normális emberek az orvostanhallgatók is, maximum nincs idejük minden nap megnézni valamit (nekem pl. nagyjából 2havonta jut időm a barátommal filmet nézni/ moziba menni).

És ha a magam nevében szólok, akkor azt mondanám, hogy hülyeség, hogy nem jó semmi film, ami a tanulmányokkal, vagy pl. boncolással kapcsolatos, másrészt a kórházas sorozatokat speciel utálom, mert közük sincs a valósághoz, és hatalmas sületlenségeket szoktak bennük beszélni...

Hogy én mit nézek szívesen?

Vígjáték, romantikus filmek, véres horror, musical, akció stb... Igazából bármire nyitott vagyok, bármit szívesen megnézek, hiszen az is fontos számomra, hogy azt is megtudjam, a másik mit szeret igazán.

20/L

2011. aug. 1. 00:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem érte miért kell különbséget tenni a csajok között a foglalkozásuk, vagy az érdeklődési körük miatt.

Csak azt nem értem, hogy miért ilyen elvont, beteges szar filmeket választottál.

2011. aug. 1. 04:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Áldott kezek című filmet tudnám ajánlani fent van youtubon is. :)
2011. aug. 2. 14:12
 16/16 anonim válasza:
Grace klínika :DDDDD
2011. aug. 2. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!