Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lányok, milyen magasak vagytok? Én 150 vagyok és hosszú ideje nem is növök. :S
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 21:29
12/20 anonim válasza:
Én is 14/l vagyok, 170cm, de nyugi a lányok kb. legalább 17 éves korukig nőnek.
13/20 anonim válasza:
ha lány vagy ne nőj tovább mert az alacsonyabb lányok a legaranyosabbak!!
ha fiú vagy leszarlak, de tuti találsz alacsonyabb lányt xd
F17
14/20 anonim válasza:
Én már majdnem 15, és 156 cm, és én sem növök, de azért nem is szeretnék egy égimeszelő lenni, lehet, hogy jobb is, hogy ekkora vagyok :))
15/20 anonim válasza:
Mi a nemed? Anyuka, apuka milyen magas?
150 cm lenni nem rossz, de sokszor előnytelen, pl. nagy tömegben nehezebben tájékozodhatsz, mert nem látod, hogy előted mi van, a magasabb helyekről nem tudod csak úgy leveni a szükséges tárgyat,fájni fog a nyakad,mikor legalább 10 cm magasabb emberrel beszélsz. DE mindig lesz valaki aki szeret és dédelgetni fog.
16L-157 cm
16/20 anonim válasza:
én 159 vagyok, 14 éves lány, de van olyan barátnőm aki 17 éves és legalább 1 fejjel alacsonyabb. szerintem még fogsz nőni, de ha nem akkor se bánd. sokkal több az alacsonyabb fiú. de a magasabbak közül is sokan az alacsonyabbakra buknak:))
17/20 anonim válasza:
Sok férfi kifejezetten szereti az alacsony lányokat, főleg akkor hogy ha nem túlságosan kifejezett másodlagos nemi jellegekkel áldotta meg őket a sors. Bár általában az idősebb férfiak köréből kerülnek ki...
18/20 anonim válasza:
Ma beszéltem egy lánnyal, 23 éves volt, és szerintem még 150cm se volt:) de így aranyos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!