Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb, várni és nem foglalkozni vele, vagy hajtani?
Eddig nem volt még barátnőm, és egyre gyakrabban azt mondják, hogy ne foglalkozzak vele és akkor úgyis eljön az igazi. Én viszont keresem a lányokat, próbálkozok náluk, ha éppen bukta van, keresek másikat és nála is próbálkozom, ha nem is meghódítani, de legalább megismerkedni vele. (Eddig sikertelenül)
Szóval akkor most tényleg hagyni kéne és úgymond az ölembe pottyan majd, vagy folytassam ezzel a módszerrel?
Nem tudom számít-e, de én is az itt gyakori "nemalegszebbnemisizmosdekedvesjószívű" kategóriát képviselem.
19F
10:26 vagyok, 10:40-nek:
Nem azt mondtam, hogy arra kell várni, hogy elhívjanak, vagy, hogy én nem kezdeményeztem. Arra próbáltam kilyukadni, hogy eljött egy időszak, amikor nem érdekelt, lesz e csajom vagy sem, és erre elkezdtek a lányok kezdeményezni.
Egyébként, ha megismernél, meglepődnél, elég messze állok az emo-tól :D, és még egy idős is vagyok veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!