Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés

őő.. 1éve összejöttem egy lánnyal.Az első perctől kezdve tudtam hogy Ő az igazi.egész olyan volt mint egy film.nem tudtam elhinni hogy ez velem történik.

a dolgok jól mentek de 1hónap után azt a választ adta hogy hirtelen fellángolás volt....későőb azt hogyegy osztállyal lentebb vok.:S

de sajna én nagyon nagyon szeretem pedig eltelt 1év és nem tudom mit csináljak most nincs pasija.de pénteken egy közösségbe voltunk de nem is köszön semmi olyan mintha haragudna rám vagy nem tom:S

msn.en letiltott. hogy közeledjek hozáá?újra

15/F

2009. ápr. 7. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd a fenébe! 15 éves vagy még rengeteg lányhoz fogsz vonzódni és biztosan állíthatom, hogy lesz olyan lány is, aki nem 1 hónapig akar Veled járni.

Azzal, hogy nem köszön Neked és letiltott msn-ről egyértelművé tette, hogy nem akar már Téged.

Nehogy bánkódj miatta gondolj arra Ő neki KELLENE bánkódni miattad, gondolj arra, hogy nem tudja mit veszít.

Tudom nehéz voltam én is ilyen helyzet nem is egyszer, de mivel fiatal vagy akárcsak én is hamar túl leszel rajta és majd nevetni fogsz az egészen. De most egy kis időre van szükséged az idő minden sebet begyógyít szokták mondani.

Fel a fejjel! Lesz még sok lány az életedben biztos!

Bocs, ha kicsit hosszúra sikerült.

2009. ápr. 7. 19:14
 2/7 A kérdező kommentje:

mikor vége lett akkor azt mondták 3max 4hónap és tessék már egy év..S

minden apróságról ő jut eszembe:S

és nincs olyan nap hogy ne legyen a fejemben.,

2009. ápr. 7. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:

...Írod, hogy úgy érezted Ő az igazi... Lehet, hogy furcsa lesz amit írok, de a Földön még rengeteg "igazi" hozzá tökéletesn illő ember sétálgat, és éli mindennapjait kereső üzemmódban. Szóval ne csüggedj. Van lehetősége, még rengeteg, csak nyitottan kell a dolgokhoz hozzá álni.

Persze most azt mondod, hogy ...de hát ő ilyen meg olyan jó volt, ez ő így és úgy csinálta, tette, és soha senki mást nem találsz aki ezt ugyanígy, és ....

DE TALÁLSZ! Mivel nagyon sok hozzád illő ember szaladgál az utcákon, keresgél az interneten, vagy egy-kettő még a sulidban is van, csak még nem találkoztatok össze. Biztos nem lesz ugyanolyan szép és jó mint ezzel a lánnyal, de az is nagyon szép és jó lesz, csak más szemszögből megközelítve.

A lényeg, hogy legyél nyitott más kapcsolatok felé, és akkor talán beköszönt újra a szerelem. (és lehet még a hőn áhított leányzó is ismét felfigyel rád, ha látja, hogy más iránt is érdeklődsz)

(Tapasztalatból mondom, hidd el. Életem nagy szerelme elvesztése után én is így tettem, és hopp, rá néhány hónapra új kapcsolatba kezdtem, ami nagyon bejött, már azóta feleség vagyok. Persze az ex próbálkozott kézzel lábbal visszajönni, még gyűrűt is vett nekem. Újra megpróbáltuk, mert hát ő vaolt a nagy Ő, de mér nem tudtam annyira megbízni benne, mint előte, hiába szerettem mindennél jobban. Sajnos a bizalom megrendült. Ha egyszer elhagyott, megteszi máskor is.)

És nem bánam meg a döntésemet.

Te se fogod hidd el, csak indulj el valamerre!!!!

Sok sikert!

2009. ápr. 7. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugi én is voltam így pont 15/16 évesen.NAgyon szerelmes voltam.Másfél év uán sikerült rajta továbblépnem.Azóta eltelt több, mint 9 hónap, azóta vagyok együtt a barátommal, akit nagyon-nagyon szeretek, de néha még most is eszembe jut...és még most is rossz érzés fog el, és nem tudok vele se a barátaival természetesen viselkedni, de mégis túlléptem rajta és pár év múlva már ez sem lesz.Sok sikert!:)
2009. ápr. 7. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:

19.30-as válasz írója ismét...

Ja, és a mai napig minden nap gondolok rá én is... de ennek ellenére nem bánom, hogy így alakult

2009. ápr. 7. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok

Csak annyit akarok hozzáfűzni hosszú hegyi beszédemhez, hogy NE ismétlem NE ülj otthon a lány gondolatával.

Menj el bulizni a haverokkal egy buliban is lehet ismerkedni vagy nem?:)

Menj el sportolni valahová csapat sportra gondolok: 1. megismerkedsz emberekkel akikkel eljárhatsz bulizni aminek következtében megismerkedhetsz lányokkal. 2. Nem fogsz a lányra gondolni az edzések alatt(legalábbis nem szoktam), fittebb leszel, izmosabb azaz vonzóbb leszel magabiztosabb ennek következtében jobb lesz a kisugárzásod is, ami megint csak vonzóbbá tesz.

És szeretném leszögezni, hogy az a lány NEM AZ IGAZI, most úgy érzed, de hidd el nem Ő az. Az igazi nem fog 1 hónap után dobni az SOHA nem fog dobni Téged.

Szóval azt mondod egy éve tart már nekem volt olyan, h két évig is eltartott, de TÚLÉLTEM.:)Te is túl fogod.

2009. ápr. 7. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi szépen

hát tényleg nincs más választásom keresek mást!

2009. ápr. 7. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!